Rene Kjær tæt på den store V5-gevinst

V5 Nordic: Fynboen var en vinder fra 4000 kroner i sidste uge - nu prøver han igen

Rene Kjær forsøger at lave V5-forslag, der giver godt, hvis de fem vindere kommer i hus. (Foto: Lasse Jespersen)
Rene Kjær forsøger at lave V5-forslag, der giver godt, hvis de fem vindere kommer i hus. (Foto: Lasse Jespersen)

Med fire rigtige manglede Rene Kjær kun en vinder i at hente V5-gevinsten på lidt over fire rigtige sidste onsdag. Nu gør han et nyt forsøg på at ramme en stor gevinst, når V5-løbene køres i Charlottenlund.

– Jeg røg desværre på en favoritsejr. Det var lidt træls, når jeg var så tæt på, siger Rene Kjær, der normalt forsøger sig med det, som han selv kalder sjove V5-forslag, når han vejleder Ekstra Bladets læsere.

Sport og Spil Sådan tipper eksperterne

– Jeg vil gerne spille lidt frækt. Når jeg laver forslag, så er det ikke for at vinde 200 kroner. Jeg vil gerne ramme de dage, hvor spillet giver gode penge, siger kusken, der en gang har prikket et V5-forslag ind til over 6000 kroner i Ekstra Bladet.

– Jeg kan lide at tage nogle sjove heste, som sikre vindere. Det gør, at jeg også kan gardere favoritter i de andre løb. Når det så pludselig lykkedes, giver det noget, siger Rene Kjær.

Han gør sig dog ikke de store forhåbninger om, at denne V5 giver kassen.

TRAVSNAK: V5 NORDIC

En dansk travbane er hver onsdag eftermiddag vært for et V5-spil, hvor der er indskud fra Danmark, Sverige og Norge. Derfor er der omkring 400.000 kroner i puljen til de spillere, der finder de fem vindere af de fem travløb.– Det er små felter denne gang, og det giver ofte let spil til favoritterne.

– De kommer ikke til at sidde langt tilbage i felterne, og der er ikke så mange heste til at presse dem, siger Rene Kjær.

EKSTRA BLADETS V5-FORSLAG

Charlottenlund, onsdag 23. april

V5-1: 2-6-3

V5-2: 6-5-3-2

V5-3: 4-5-3-8-6

V5-4: 3-7

V5-5: 2

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer