Ung kusk får chancen i Copenhagen Cup

13 dage til Copenhagen Cup: - Det er 99,9 procent sikkert, at det bliver Johan Untersteiner, der kører Magic Tonight, siger Roger Walmann

Roger Walmann, Magic Tonight og Johan Untersteiner - et trekløver, der er på vej til Copenhagen Cup 11. maj. (Foto: Kanal 75)
Roger Walmann, Magic Tonight og Johan Untersteiner - et trekløver, der er på vej til Copenhagen Cup 11. maj. (Foto: Kanal 75)

GÖTEBORG (Ekstra Bladet): Normalt er det Örjan Kihlström, der er første kusk hos den svenske travtræner Roger Walmann, men det bliver efter al sandsynlighed staldens lærling, 29-årige Johan Untersteiner, der kommer til at køre Magic Tonight i Copenhagen Cup søndag 11. maj.

- Det er mest sandsynligt, at jeg vælger Johan, for Örjan Kihlström er optaget i Elitloppet to uger efter Copenhagen Cup, og så er det bedre, at Johan kører i Copenhagen Cup. Det er 99 procent sikker, at det bliver sådan, siger Roger Walmann til Ekstra Bladet.

Sjettehurtigste i Europa
Magic Tonight bliver en af de hedeste heste i Copenhagen Cup. Den har netop vundet i den sjettehurtigste vindertid nogensinde i Europa.

- Vi tager løbet i Danmark som et skridt til Elitloppet, siger træneren, der håber på et godt startspor.

- Magic Tonight er lynhurtig fra start. Kan Johan komme til at styre løbet i front, og bestemme hvem der kommer forbi, så er meget afgjort, siger Roger Walmann.

Der er pt. udtaget fire af ti heste til Copenhagen Cup. Søndag sagde Jeppe Juel ja til at forsvare de rød-hvide farver bag Orali.

COPENHAGEN CUP

Følgende heste er meldt klar til Danmarks største internationale løb, søndag 11. maj

Dato

Hest

Land

25. april

Magic Tonight

Sverige

27. april

Orali

Danmark

29. april

Caballion

Sverige

29. april

Beckman

Sverige

29. april

Mr Picolit

Sverige

29. april

Uncle Peter

USA

30. april

Harry Haythrow

Sverige

30. april

Mosaique Face

Sverige

1. maj

Solvato

Sverige

2. maj

Kash’s Cantab

Sverige

Copenhagen Cup køres over distancen 2011 meter.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer