En sidsteplads kan være tilfredsstillende

V75: Det bliver hårdt, men Knud Mønster mener ikke, at danske Rocky P H falder igennem i det hårde Harper Hanovers Løb

I april vandt Rocky P H den danske Liga 2-finale. Det gav 50.000 kroner - lørdag kan Knud Mønsters hest vinde 500.000 svenske kroner. (Foto: Ole Hindby)
I april vandt Rocky P H den danske Liga 2-finale. Det gav 50.000 kroner - lørdag kan Knud Mønsters hest vinde 500.000 svenske kroner. (Foto: Ole Hindby)

I Danmark er Rocky P H ofte gået fra sejr til sejr. 23 sejre i 57 starter er det blevet til for Knud Mønsters hest.

Den vandt i april Travligaens finale i den næstbedste række, og nu er tiden altså moden til, at træneren lørdag eftermiddag sender den ud i et af de hårdeste travløb i Norden.

Se også: Vil genvinde løb om halv million

Jackpot i V75
Harper Hanovers Løb har en halv million svenske kroner i førstepræmie. Det er på 3160 meter, og det er en tradition, at løbet afslutter V75-spillet. Her er der 45,5 millioner kroner til de spillere, der rammer syv rigtige. Der er knald på. Ingen er med på fribillet.

- Rocky PH er en godt hest, og jeg er ikke så bange for, at den falder igennem i dette selskab, selv om det nok er det hårdeste løb, den har været ude i endnu.

- Jeg har kun kørt et løb med ham over 3000 meter, og der kom han hjem i en 1.15 tid på Skive Trav. Det var i et løb, hvor jeg ikke fik kørt så godt med ham, og det er altså en god tid på en 800-meter bane.

Se også: Travsportens Klods Hans

- Der er rigtig mange gode jævnbyrdige heste med her, og som jeg ser det, kan vi blive alt mellem nummer et og nummer 15.

- Hesten kan alligevel have gået et godt løb, selv om vi bliver sidst. Så gode er de, siger Knud Mønster.

Hesten kan alligevel have gået et godt løb, selv om vi bliver sidst. Så gode er de

- Jeg håber, vi kan ramme en placering udvendig midt i feltet. Hesten er meget fin, og alt er helt normalt med ham, og det er klart – jeg havde ikke meldt ham i løbet, hvis ikke jeg tror på ham, så jeg er optimist, men også realist, siger Knud Mønster

Rejsekammerat
Han har også Shesa Vixi med i transporten.

- Hun skuffede mig lidt sidst, jeg troede, vi var tredje, men blev kun femte, og der var ikke rigtig bid i hende. Hun er kun med som rejseselskab, og vi er glade for en præmie med hende, siger Knud Mønster.

EKSTRA BLADETS V75-FORSLAG

LØRDAG SOLVALLA

Det lille V75

V75-1: 3

V75-2: 7-1-12

V75-3: 1-6-8-3

V75-4: 2

V75-5: 4-15-13

V75-6: 5

V75-7: 8-13-4-7-2 6

90 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer