Tv: Dansk nedtur i Stockholm

1 dag til Elitloppet: Ingen danskere gik videre til finalen i Sweden Cup

Traveling Man kørt af Johan Untersteiner kører i mål som vinder af Sweden Cup Forsøg I. (Foto: Lasse Jespersen)
Traveling Man kørt af Johan Untersteiner kører i mål som vinder af Sweden Cup Forsøg I. (Foto: Lasse Jespersen)

De tre dansktrænede heste i det lille Elitloppet - Sweden Cup - er ude efter semifinalen.

Montgomery Hill og Flemming Jensen var tættest på. Men de nøjedes med femtepladsen bag ved Traveling Man, David Sisu, Monster Drive og Up And Quick.

Jeg er meget tilfreds med hesten. Den kom til at løbe hele vejen i andet spor

Fra startspor seks rykkede Flemming Jensen sin hest ned bag feltet, og så kom angrebet i opløbet.

- Det gik lidt, som jeg havde frygtet fra det startspor. Jeg valgte taktikken om ikke at køre til fra start, for jeg regnede med, at det ville komme til at gå stærkt, og det gjorde det jo også.

- Hvis jeg havde trykket til fra start, så havde jeg været stensikker på, at hesten ville være totalt tømt, når den kom i mål.

- Jeg er meget tilfreds med hesten. Den kom til at løbe hele vejen i andet spor. Den tog jo meter ind på forreste til slut, men desværre ikke nok.

- Hesten har kun godt af den udblæsning, og jeg tror, at den løber ny rekord, sagde Flemming Jensen til Ekstra Bladet lige efter løbet. 
<br /><br /><p>Steen Juuls Classic Grand Cru lå længst fremme i løbet, men den meldte udsolgt i opløbsvinget.</p><a id="_c7e43b64-a41b-422f-8f55-36903cec40cb" href="https://ekstrabladet.dk/sport/betting/trav/article4810967.ece">Steen Juul: Det blev alt for hårdt</a><br /><br /><p><b>Trak ikke vattet <br /></b>Jeppe Juel blev nummer syv med Västerbo Paradise. Det var han tilfreds med.</p><p><div class="quote"><span class="quote-start" /><span class="quote-text">Den har nået et niveau, som vi ikke troede var muligt i vinter</span><span class="quote-end" /></div></p><p>- Hesten går under 1.11. Det er fint. Vi tabte endda lidt tid, da Partout Simoni gik død foran os. Jeg kom end ikke til at trække vattet.</p><p>- Jeg synes, at min hest gør en utrolig god indsats. Den har nået et niveau, som vi ikke troede var muligt i vinter.</p><br /><br /><br /><br /><div data-qbrick-mid="EEE06CE6" data-qbrick-width="600" data-qbrick-height="340"> </div><script type="text/javascript" src="http://player.qbrick.com/Qbrick.Publisher.js" /><br /><br /><p><b>Ekstra Bladet følger Elitloppet: <a href="http://eb.dk/trav" target="_self">ekstrabladet.dk/trav</a></b></p>
[

V75-RESULTATET Solvalla, lørdag 25. maj

Løb

Vinder

Udgåede

V75-1:

2 Beatasine

7

V75-2:

11 Rapide Marke

9

V75-3:

12 Burning Line Gral

V75-4:

1 Pink Elephant

V75-5:

14 Askens Valencia

V75-6:

11 Mr Chicago

V75-7:

2 Nougat Ås

Gevinst for syv rigtige: 6170 kroner

Gevinst for seks rigtige: 88 kroner

Gevinst for fem rigtige: Jackpotoverførsel

]
1 af 2 I det andet Sweden Cup-forsøg vandt Owens Club - den blev kørt af Pietro Gubellini. (Foto: Lasse Jespersen)
2 af 2 Traveling Man kørt af Johan Untersteiner kører i mål som vinder af Sweden Cup Forsøg I. (Foto: Lasse Jespersen)
0 kommentarer
Vis kommentarer