Jeppe Juel har en fidus

V75: Gem lidt penge til pladsspil på Rive Gauche - siger træneren, der også drømmer om at vinde Bronzedivisionens finale

Juel-hestene Salina og More Than Enough med staldpigerne Anette Nielsen og Lise Ullerup Hansen. (Foto: Lasse Jespersen)
Juel-hestene Salina og More Than Enough med staldpigerne Anette Nielsen og Lise Ullerup Hansen. (Foto: Lasse Jespersen)

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Der er 45 millioner kroner i V75-spillets syverpulje, men der kan også spilles på andre løb på Elitloppet-lørdagen.

Jeppe Juel har en fidus til spillerne, der har flere penge i lommen, når man når dagens V75-spil er slut. For i 14. løb starter han Rive Gauche, der har fået det normale dårlige startspor 12.

Hvis der bliver kørt stærkt fra start, så kan vi komme sejlende i opløbet

- Det kan godt blive en fordel for os. Hvis der bliver kørt stærkt fra start, så kan vi komme sejlende i opløbet. Hvis jeg måtte spille på løbet, så ville jeg gemme penge og spille på den i pladsspillet, siger Jeppe Juel til Ekstra Bladet.

To heste i V75-spillet
Han drømmer også om en sejr, selv om det i Bronzedivisionen ser umuligt ud at slå B.B.S.Sugarlight (3 i V75-1) , der i år har vundet seks løb i syv starter.

Se også: V75-guide: Jackpot på 45 mio. kr.

Jeppe Juel kører More Than Enough (4).

- Hvis favoritten har en dårlig dag, så kan vi slå til. Men det bliver nok for hårdt at matche B.B.S.Sugarlight. Jeg håber, at der bliver kørt rigtig stærkt, så favoiritten får mælkesyre i benene, så kan More Than Enough komme ud ved rails. Derfra vil jeg så sige 'Hejsan Gubba', siger Jeppe Juel og smiler.

- Der er ikke noget negativt at sige om More Than Enough. Vi havde dømt ham bort sidste år, men han kom igen, og det siger noget om hestens klasse. Lige nu går den som toget. Det er en rigtig maskine.

Se også: Race ankommet til Solvalla

Aalborg-hesten Salina har også kvalificeret sig til en V75-finale. Det er i Klasse II.

- Jeg synes, at det er et af de bedste felter, der er i hele weekenden. Der er to heste med i løbet, som aldrig har tabt.

- Jeg er lidt skepsis med hensyn til Salina. Jeg ved ikke, om hun er hård nok til at være med her, og jeg kører hende ikke ihjel i det her løb. Hun har en stor sæson og karriere foran sig.

Der gik hun sit bedste løb nogensinde, og det skal hun gøre igen, for at vi kan få penge med hjem

- Det er urealistisk at tro, at hun kan vinde løbet. Sidst var hun tæt på at slå Ni Talar Bra Latin, der er favorit i løbet. Der gik hun sit bedste løb nogensinde, og det skal hun gøre igen for at vi kan få penge med hjem, siger Jeppe Juel.

EKSTRA BLADETS V75-FORSLAG

LØRDAG SOLVALLA

Det lille V75

V75-1: 3

V75-2: 7-1-12

V75-3: 1-6-8-3

V75-4: 2

V75-5: 4-15-13

V75-6: 5

V75-7: 8-13-4-7-2 6

90 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer