Hjemmesiden er stopfyldt med fejl

Spil: Halvanden måned efter Danske Spils relancering af hjemmesiden til hestespil oplever brugere problemer

Nordjyden Søren Aaen er flittig amatørkusk og hestespiller. (Foto: Lasse Jespersen)
Nordjyden Søren Aaen er flittig amatørkusk og hestespiller. (Foto: Lasse Jespersen)

Det er lidt over halvanden måned siden, at Danske Spil lancerede en ny hjemmeside til hestespillerne, men ifølge Søren Aaen fra Biersted i Nordjylland, så giver siden stadig store problemer for brugerne.

- Jeg synes aldrig, at det virker. Næsten hver gang, at jeg skal spille noget, så får jeg en fejlmeddelelse.

- Den mest forekommende fejl er, at jeg skal logge på hele tiden. På en løbsdag kan jeg sagtens bruge 10 koder på min Nem-id.  Det er megafrustrerende. Går jeg fra tv-signalet på fuld skærm og minimere for at spille, så skal der logges ind igen, siger Søren Aaen til Ekstra Bladet.

Oplever du også problemer med Dantotos hjemmeside, så skriv til trav@eb.dk

I sidste uge oplevede han tre gange, at det slet ikke var muligt at spille til travløb.

- Søndag havde jeg problemer fra min tablet. Onsdag og torsdag var der også problemer.

Sådan så Søren Aaens skærm ud, da han skulle spille til Jydsk 4-årings Grand Prix.
Sådan så Søren Aaens skærm ud, da han skulle spille til Jydsk 4-årings Grand Prix.

Er det fordi, at du mangler penge på din konto?

- Nej. Det gør jeg ikke. Jeg er ikke god nok til at spille, så jeg er flittig til at sætte penge ind på kontoen. Jeg er ikke storspiller. Med genspil af gevinster, så vil jeg tro, at jeg omsætter for omkring 50.000 kroner online.

- Jeg spiller klart mindre online nu. Jeg har fundet en kiosk, som jeg jeg har indbetalt nogle penge til, og så ringer jeg og indlevere mit spil per telefon i stedet, siger nordjyden.

Var ikke sket med Lotto
Han tror, at det hestespillets status hos Danske Spil, der er årsagen til de mange fejl, som han oplever på siden.

- Problemet er nok, at travspillet ikke er stort nok. Jeg ville ellers mene, at alle kunder i Danske Spils butik burde være velkommen.

- Jeg spiller 99 procent på trav, men jeg har ikke oplevet de samme nedbrud på Danske Spils andre produkter, og det er iøjnefaldende.  Det giver mig en klar fornemmelse af travets status hos Danske Spil. Jeg tror ikke, at de ville lancere en Lotto-side, der var stopfyldt med fejl.

- Hvis hestesiden skulle sidestilles med Lotto, så svarer det til, at Lotto-siden går ned hver lørdag kl. 17.30. Den version som travspillerne er ikke blevet testet. Det svarer til en betaversion uden test.

- For mig at se, så har man lavet en hurtig halv færdig løsning for at lukke munden på de hesteinteresseret, siger Søren Aaen, der håber på hurtige forbedringer.

- Danske Spil er nødt til at lave en hurtig opfølgning, så siden fungerer og bliver brugervenlig. Der er alt for mange knapper, der skal trykkes på. Til gengæld er det positivt, at man nu kan bruge smartphone og tablet.

Danske Spil: For optimistiske
Rolf Laugesen fra Danske Spil svarer på kritikken i denne artikel: Se også: Danske Spil: Vi skal bruge tre uger mere

Han siger blandt andet:

- Vi har måske været for optimistiske, men vi valgte at skifte hjemmeside, fordi vi kunne tilbyde en række nye produkter. Vi kan nu tilbyde mobilspil, V86-spil, spil kun til førstepræmiepuljerne og systemspil..

0 kommentarer
Vis kommentarer