Nu mødes Jeanettes superhopper

V5 Nordic: Red Rose America og Action Replay mødes i Odense

Birger Jørgensen kører Action Replay. (Foto: Lasse Jespersen)
Birger Jørgensen kører Action Replay. (Foto: Lasse Jespersen)

Den italienske hoppederbyvinder fra sidste år, Red Rose America, og Action Replay (billedet), der kostede en million kroner på auktion i Frankrig har ud over alderen på fire år det til fælles, at de ejes af Panamera Racing.

Bag det navn gemmer sig blandt andet træneren Jeanette Hansen. Hun havde ellers bebudet, at hendes to pragthopper ikke skulle løbe i samme løb, men det sker alligevel onsdag eftermiddag i Odense.

– Vi har rigtig svært ved at finde løb, så nu kommer de til at møde hinanden tre gange i træk, hvis ellers alt går vel, siger hun til Ekstra Bladet og nævner et løb i Göteborg 16. august og et løb på Aalborg Store Pris-dagen i september, som næste starter.

Sport og Spil Jensen eller Jørgensen

– Både i Danmark og Sverige er der ved at gå Derby i det. Det betyder, at løbene for de fireårige hopper er lukket for udlændinge, og jeg synes ikke, at de skal ud og møde ældre hopper endnu, siger hun.

Hun tror, at det er Action Replay, der pt. er bedst.

– Red Rose America er ved at komme sig efter en skade, og dyrlægen skal se på den igen efter starten. Det er en hest, som vi hele tiden skal være over.

– Men hvis det ikke flasker sig for Action Replay, så har Red Rose America altså en giftig slutspeed, siger Jeanette Hansen.

Hun lader Birger Jørgensen køre Action Replay, og Kenneth Nielsen er valgt til Red Rose America.

 

Foto: Lasse Jespersen

EKSTRA BLADETS V5-FORSLAG

Odense, onsdag 23. juli

V5-1: 2-4-1-3

V5-2: 2-1-4-11-10

V5-3: 4-2

V5-4: 9-4-6

V5-5: 2

120 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer