Plan B gav triumf

B B S Sugarlight vandt N. J. Koster Memorial, men det ærgrer Peter Untersteiner, at hesten ikke fik chance i Mastersfinalen

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): B B S Sugarlight var første reserve til Mastersfinalen, der køres senere søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Men hesten kom ikke med i det fine selskab, og i stedet vandt den let det traditionsrige N. J. Koster Memorial.

- Det var plan B. Min plan var, at den enten skulle starte i V75-gulddivision lørdag, men der var anmeldelse til det løb, inden vi vidste, om den ville komme med i Mastersfinalen. Derfor havde N. J. Koster som plan B, og det blev det jo.

- Jegi skal ikke negligere løbet, der jo havde 125.000 kroner i førstepræmie. Men en sjetteplads i Mastersfinale havde givet det samme, og det er jo sjovere at være med i de store løb, sagde kusken Peter Untersteiner efter sejren.

Meget let sejr
Det blev en yderst let sejr. B B S Sugarlight strøg til fronten, og så sænkede kusken tempoet. Mod slut havde den alle kræfter til at holde de angribende konkurrenter tilbage.

- Jeg har aldrig kørt så langsomt de første 1000 meter med B B S Sugarlight, som jeg gjorde i dag. Vi kørte 1,14. Men det var jo taknemmeligt at være med i det løb, da de to værste modstandere havde de to højeste startspor.

- Det var godt for hesten med en let sejr, for den var ude i et meget hårdt løb senest, da den blev toer i Jubilæumspokalen.

Næste start bliver Svensk Mesterskab om en måned på Åby-banen.

V65-RESULTATET, Charlottenlund, søndag 14. august

Løb

Vinder

Udgåede

Tv

V65-1:

5 B B S Sugarlight1 

V65-2:

7 Valkyria R Ø K  

V65-3:

6 Wishing Boy5 

V65-4:

7 Carlos Greenwood  

V65-5:

1 Nok'en Frækkert  

V65-6:

5 Ed You  

Gevinst for seks rigtige: 9027 kroner

Gevinst for fem rigtige: 216 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer