Annonce:
Annonce:

Captain Knas klar til at bombe igen

For tre uger siden vandt hesten et V86-løb til odds 100 - onsdag aften er den igen med i millionspillet

Steen Juul havde Peakadilly med i prøveløb på Charlottenlund Travbane 6. oktober. Her gik den fint alene foran konkurrenterne. I aften er den til start i V86-1. Tv: Fast Track
Annonce:
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

SOLVALLA OG ÅBY ONSDAG 23. OKTOBER
V86 – Spilstop kl. 20.30
V86-1: 3-7-8-1-5
V86-2: 8-1-10
V86-3: 6
V86-4: 1
V86-5: 4-3-1-9-5
V86-6: 7-10-9-6
V86-7: 2
V86-8: 2-3-10-11-12
375 kroner

Dagens fidus: Peakadilly (7 i V86-1) har ikke startet i et år, men hesten har tidligere vist, at den matcher konkurrenterne i sin klasse – også i Sverige. Jeg kan ikke forestille mig, at Steen Juul sender en hest til Åby uden at tro på en vis chance. Bemærk dog at den er taget med på tidligere meritter - samt et enkelt prøveløb i Charlottenlund.

Dagens sikre: Global Wireless (2 i V86-7) har vundet to enkle sejre i billig konkurrence, men var helt ukørt ved begge lejligheder. Denne gang er konkurrence skærpet, men fra et perfekt startspor to, tror jeg Peter Untersteiner løser denne opgave.

Tips: Mogens Jensen

For tre uger siden vandt den til et vinderodds på 100 i V86.

Captain Knas sørgede også for det højeste odds nogensinde i Dagens Dubbel-spillet: 4989!

Nu er oddsbomben tilbage i V86. Den er endda ubesejret efter to starter med Sofia Frilén.

- Jeg afviser ikke, at den igen kan vinde, siger træneren Magnus Träff til Kanal 75.

For tre uger siden gik den sit livs løb, da den trods spor 15 rundede alle konkurrenter på sidste omgang af løbet på Bergsåker-banen.

Den gik med i ryg i tredje spor, da der manglede 1200 meter, og så gik det ellers rundt om hele feltet, inden den i opløbet gik den frem til en let sejr. Oddsbomben sprang!

Overraskelsen er en realitet. Captain Knas vinder fra spor 15. Foto: David Schreiner/Kanal 75
Overraskelsen er en realitet. Captain Knas vinder fra spor 15. Foto: David Schreiner/Kanal 75
 

- Det var heftigt, og hesten var bare fantastisk god, siger træneren.

Annonce:

- Vi regnede med, at den ville gå et godt løb, for den havde trænede ret godt, og det virkede til, at den var gået frem med det løb, som den havde fået i kroppen. Men den sejr var over alt forventning, at den skulle gå så godt.

Vandt en kvart million på hesten
Hesten ejes af to venner, og en af dem havde spillet 50 kroner på den rigtige DD-kombination. Da Dizzy River vandt det andet løb i spilelt gav det odds 4989 - og i alt en kvart million i gevinst.

- Jeg troede ikke mine egne øjne. Det var rent bingo - og den sker nok bare en gang i livet, at jeg har en hest til odds 100 som sikker vinder, siger Claes Sunnervik.

Onsdagens V86-omgang deles mellem Åby og Solvalla. Captain Knas starter på Solvalla. Den har spor seks bag startbilen og Sofia Frilén sidder igen i sulkyen.

- Nu er modstanderne bedre, men den har også et langt bedre startspor end senest. Den er hurtig fra start, men den har også galopperet efter startbilen. Kusken må føle i startøjeblikket, hvordan hesten er, og så finde ud af, om hun kører med. Den er ingen raket, men den åbner over middel.

Annonce:

- Jeg afviser ikke en ny sejr. Garderer man løbet, så ville jeg i hvert fald tage den med.

- Kusken er pt. på ferie i USA og kommer retur til Sverige onsdag. Hun tager direkte fra flyet og ud på travbanen. Hun er en sej pige, som kører godt og har et fint samspil med hesten. Hun tror både på sig selv og hesten, siger træneren.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: