Captain Morgan søger revanche

Marc Bæk Nielsen har lavet en aftale, så Jeppe Juel kører tophesten resten af året

Captain Morten her med Steen Juul skifter kusk til Jeppe Juel. han skal køre den talentfulde hest resten af året. Foto: Flemming Andersen/Dansk Hestevæddeløb
Captain Morten her med Steen Juul skifter kusk til Jeppe Juel. han skal køre den talentfulde hest resten af året. Foto: Flemming Andersen/Dansk Hestevæddeløb

Søndag er der kvalifikation til Dansk Trav Kriterium på Charlottenlund Travbane. Hvem skal med i det største travløb for 3-årige danskfødte heste.

En af deltagerne Captain Morgan har mulighed for en hurtig revanche, da den er havnet i samme afdeling som vinderen af 3-årseliten på Derbydagen Confidence.

Denne gang er modstanderen udstyret med spor i anden række, og rollerne kan blive byttet rundt i forhold til seneste start, hvor Confidence var den toneangivende undervejs i løbet.

- Jeppe Juel bestemmer lidt selv, hvad han vil, men jeg kunne da forestille mig, at han tænker på at komme frem og styre løbet. Confidence har hidtil virket som den bedste hest i årgangen, men den er jo udstyret med et dårligt spor, og jeg tror ikke, at den bare slår min hest derfra.

- Captain Morgan skal være en god vinderchance, siger Marc Bæk Nielsen til danskhv.dk.

Fast kusk resten af året
På søndag sidder Jeppe Juel for første gang bag Captain Morgan. At det netop er blevet ham der skal varetage Captain Morgans chancer i kriteriumsprøverne, skyldes et ønske fra ejeren.

- Steen Juul har tidligere kørt ham, men har selv flere fine heste i årgangen, og Birger Jørgensen kunne ikke give mig lovning på, at køre den i finalen.

- Ejeren ville gerne have en 100 procent klarhed over, hvem der skulle køre ham fremadrettet, så Jeppe Juel og jeg har aftalt, han kører den resten af sæsonen, siger Marc Bæk Nielsen.

 

Ekstra Bladet vurderer årgangstoppen således:

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.