Choksejr udløste kvart million i gevinst

Bastian T choksejrede i Aalborg Store Pris, og det udløste både glædeståre og en tårnhøj V5-udbetaling

Se glædestårerne hos Team Juel og hør Jeppe Juels oplevelse af sejren med Bastian T. Video: Anders Stoffer

Se Jeppe Juel forklare, hvorfor sejren betyder så meget for teamet

AALBORG (Ekstra Bladet): På forhånd var der dækket op til endnu en sejr til Jokerens Bvlgari Peak, men da Steen Juuls derbyvinder galopperede fra start i Derbyrevanchen Aalborg Store Pris, så var det helt andre, der kunne lege på bordet.

I opløbet var det upåagtede Bastian T i Jeppe Juels hænder, der gled frem til sejren i Derbyrevanchen. Det udløste en strøm af tårer hos trænerens trofaste staldpige Anette B. Nielsen, hvis mand er medejer af hesten sammen med Hasse Juel, der som navnet antyder er bror til kusken.

- Det er ikke på grund af pengene, at vi arbejder med det her. Det er følelserne det hele, og sejren varmer, siger Jeppe Juel i tv-interviewet herover.

Kasseapparatet ringede
Også i totalisatoren ringede kasseapparatet. Vinderodds for Bastian T var 13,68, og der var kun en enkelt kupon, der havde de fem rigtige vinderheste. Det udløste 266.360 kroner til fordeling blandt de 14 anparter. De fik hver 19.025 for en indsat på 200 kroner.

Det var Rene G. Larsen fra banens kontor, der havde udfyldt en kupon til lidt over 2800 kroner. Anparterne blev solgt fra Aalborg-banens informationsbod, og spillet kom kun i stand, fordi Rene Larsens første V5-kupon tidligt blev udsolgt. Derfor lavede han endnu en.

Bastian T vandt Aalborg Store Pris i 1.13,2/2140 meter autostart. Førstepræmien var på 125.000 kroner.

Hvad skete der lige der. Jeppe Juel ser sig overrasket tilbage efter sejren med Bastian T. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Hvad skete der lige der. Jeppe Juel ser sig overrasket tilbage efter sejren med Bastian T. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen