Dansk stjerne vil også være favorit i Sverige

Men der er 10 heste, der er ligeså gode i broderlandet, siger Peter Untersteiner om den nye danske travstjerne

Se interview med Peter Untersteiner herover

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): Det var en præstation i verdensklasse, da Winston Sisa søndag satte verdensrekord og vandt det danske travderby.

Nummer to i derbyert blev Wizard Simoni, der 2,7 sekunder længere om at gennemføre de 3000 meter.

Interveiw med Jeppe Juel. (Video: Anders Stoffer) Trav - 31. aug. 2015 - kl. 09:32 Travstjerne til doktor i dag

Peter Untersteiner kørte Wizard Simoni, der galopperede i starten, men som alligevel nåede frem og blev nærmeste udfordrer - hvis man altså kan kalde nogen det til Winston Sisa-

- Wizard Simoni har en stor aktion, når den traver, så den slopg sig.. Han gjorde det samme i Derbyprøven. Det gik lidt for stærkt der, siger Peter Untersteiner.

  Trav - 30. aug. 2015 - kl. 21:34 Købte derbyvinderen for spotpris

Den svenske travkusk fik sat sin heste tilbage i trav, og nåede frem til feltet igen.

- Med en omgang igen, der kunne jeg mærke, at vi havde kræfter i behold, og mange af de andre viste, at de begyndte at være trætte. Jeg tænkte, at vi kunne få en god placering.

- Vi havde aldrig slået Winston Sisa. Den var i en klasse for sig. Derfor ærgrer jeg mig ikke over galoppen. Vi fik det maksimale ud af løbet, siger Peter Untersteiner til Ekstra Bladet.

  Trav - 31. aug. 2015 - kl. 08:40 Holdt løfte til barnebarn

Ny derbychance søndag

Trav - 31. aug. 2015 - kl. 08:40 Holdt løfte til barnebarn

Den svenske travtræner skal også køre derby i næste weekend, når Jägersro-banen ved Malmø byder på svensk derby.

Han er ikke tvivl om, at Danmarks nye travstjerne, Winston Sisa, kunne begå sig i Sverige.

- Hvis han skulle være med i det svenske derby, så ville han tilhøre favoritterne. Han er lige så god, som de svenske. Jeg tror ikke, at han er bedre end de svenske, for vi har mange gode i Sverige. Der er ingen rigtig stjerne i den svenske derbyårgang, men mange gode fire-åringer.

  Trav - 31. aug. 2015 - kl. 07:00 Kan være med i verdens hårdeste løb

Vandt hoppederbyet

Peter Untersteiner havde en rigtig god Derbyweekend. Udover andenpladsen med Wizard Simoni blev det også en sejr i hoppederbyet til Ultimate Wine. Det giver Halmstad-træneren blod på tanden med hensyn til flere ture over Øresund.

- Vi kommer ikke til at tage til Danmark på de almindelige løbsdage, men vi har nogle dansk registreret heste, som vi håber kan være med i de største løb.

- Det er godt at komme hertil, og det synes ejerne også. Vi håber at komme tilbage. Vi har nogle fine to-åringer i stalden, og vi købte nogle et-åringer på Derby-auktionen. Min målsætning at vinde det danske derby, siger Peter Untersteiner.

Trav - 29. aug. 2015 - kl. 17:17 TV: Ung kusk tog sin første derbysejr

0 kommentarer
Vis kommentarer