Dansker årets hurtigste i Sverige

Tycoon Conway Hall beviste i sin sæsondebut, at Steen Juuls tale om Elitloppet ikke er tom snak

Tycoon Conway Halls vindertid i Halmstad - 1.10,4 - er det hurtigste, der er løbet i SVerige i år. (Foto: Lasse Jespersen)
Tycoon Conway Halls vindertid i Halmstad - 1.10,4 - er det hurtigste, der er løbet i SVerige i år. (Foto: Lasse Jespersen)

Det var ikke bare imponerende dét som Tycoon Conway Hall leverede på Halmstad Travet her sidst på eftermiddagen. Nej, det var HELT VILDT IMPONERENDE - og dansk travsport har muligvis fået tronskifte på positionen som bedste hest i alle kategorier og årgange.

Steen Juul trådte på speederen fra start med Tycoon Conway Hall, som blæste til spids, og afviklede de første 500 meter på 1.07,6. Foden blev ikke lettet ret meget fra højre pedal, for kilometeren blev afviklet efter vilde 1.09,3!

Så troede de fleste vel, at Tycoon Conway Hall skulle få mælkesyre i benene, og slippe nogle af konkurrenterne forbi til slut - for det var ikke novicer, der var med i Yngve Larsson Memorial. B B S Sugarlight var storfavorit, men efter en helkikset start, så blev den kun tredje.

Det var faktisk kun danske Obi-Wan med Flemming Jensen, der kunne hænge nogenlunde på, og således blev det dansk dobbeltsejr.

- Han har trænet godt i vinter, og alt har været perfekt. Selv om det blev hårdt, så var han ikke tom i mål. Det bliver ikke til start i Olympiatravet, og jeg vil helst ikke kommentere på en eventuel Elitloppsstart så kort tid efter løbet. Men det er jo dér alle gerne vil være, sagde Steen Juul ifølge danskhv.dk.

Med sejren på 1.10,4 er Tycoon Conway Hall faktisk den hurtigste hest i 2016 i Sverige. Tiden var også banerekord for 5-årige og ældre udenlandske hingste/vallakker.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere