Derbyvindere til Skive

4-årseliten på Musketerdagen trækker både sidste års derbyvindere fra Tyskland og Holland

Hooters USA og Jr. HW Langeweeg vinder overraskende det hollandske derby til odds 11,3 foran Hillary Queen. Foto: Huybers.com
Hooters USA og Jr. HW Langeweeg vinder overraskende det hollandske derby til odds 11,3 foran Hillary Queen. Foto: Huybers.com

Mens publikum på Skive Trav søndag til Musketerdagen kommer til at se langt efter sidste års vinder af Dansk Trav Derby, Bvlgari Peak, så kommer både den tyske og hollandske af slagsen til start i 4-års eliten - Frosty Hanovers Mindeløb.

Hooters USA havde en forrygende treårssæson, der kulminerede med en overraskende sejr i det hollandske derby.

I år blev sæsonen indledt på mindre heldig maner med to mislykkede forsøg på Vincennes i Paris.

Hooters USA har haft to dårlige oplevelser med galop til følge og er sidenhen henstillet til nyt prøveløb. Nu melder træneren alt i orden igen.

- Ved første start i Paris var der fem omstarter. Den blev mere og mere nervøs og dum, og det endte i galop. Starten efterfølgende var mere eller mindre samme procedure, siger træner Arnold Mollema til danskhv.dk.

- Der var ikke noget i prøveløbet, og den træner rigtig godt, så jeg forventer, at den vil gå fejlfrit.

- Hooters USA er hurtig bag bilen, men jeg tror ikke, at den skal køres til spids. Formen er fin, og vi har en god kusk på (Rene Kjær, red.). Jeg kender kun et par af hestene i løbet, så det er svært at vurdere hvilken chance, vi har, men jeg er tilfreds, hvis han er blandt de første tre, siger den hollandske træner.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer