Det gik ikke hjemme i Aalborg

Derbyvinderen Dumbo måtte nøjedes med tredjepladsen i Aalborg Store Pris

Se derbyrevanchen i Aalborg Store Pris. Tv: Fast Track
Følg Trav

AALBORG (Ekstra Bladet): Derbyvinderen Dumbo kunne søndag ikke sætte to streger under sin sejr i Dansk Trav Derby for tre uger siden.

For på hjemmebanen i Aalborg lykkedes det både for Daytona og Donatello Garbo at få revanche for nederlaget på Charlottenlund Travbane.

Gordon Dahl kørte sin derbyvinder til en tredjeplads, og det var han faktisk meget tilfreds med.

- Heldigvis vandt vi det rigtige løb. I dag synes jeg, at Dumbo gik et godt løb, sagde han, da han efter sejren var blevet interviewet af TV2 Nord.

Til Ekstra Bladet fortsatte han:

- Dumbo fik optimalt udbytte, men i opløbssvinget troede jeg faktisk, at jeg ville vinde løbet. Jeg havde vattet i behold, men så til sidst kunne mærke, at den trak lidt på den ene line, så der er nok en lille regning, der skal betales efter derbyet. Jeg tror, at vi skal behandle hesten for en lille skade, sagde Gordon Dahl.

Bag ved vinderhestgen Daytona kommer Dumbo i mål som nummer tre i Aalborg Store Pris. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Bag ved vinderhestgen Daytona kommer Dumbo i mål som nummer tre i Aalborg Store Pris. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Donatello Garbo den evige toer

Ligesom i Dansk Trav Derby, så blev hentede Donatello Garbo en andenplads i Aalborg Store Pris. Igen sad Rene Kjær bag Lindhardt Jensens hest.

- Donatello Garbo gik et fint løb. Jeg er stolt af hesten. Desværre kommer Gordon Dahl ud før mig, og det, tror jeg, koster sejren, sagde den evige toer Rene Kjær til Ekstra Bladet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Årgangens mest uheldige hest

Hjemmebanen i Aalborg havde også et håb i Dortmund, men den blev kun nummer fire. Ekstra Bladet mødte en meget skuffet Marc Bæk Nielsen efter løbet.

- Jeg føler, at jeg har den mest uheldige hest i årgang. Den går igen et topløb uden at få maksimalt udbytte.

- Jeg kom lidt langt ude i sporene i sidste sving, men jeg følte, at jeg blev nødt til at køre. Jeg kunne ikke sidde og vente, og da jeg trak ud, var der ikke nogen af de andre, der ville frem. Da vi kom afsted kørte alle sammen, og så var det svært at komme frem.

- Nu håber jeg på revanche i Grand Circle 4-års Championatet, sagde han.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Færgemand med infektion

Toårs-stjernen Dontpaytheferryman var alt for hidsig op til Dansk Trav Derby, hvor den galopperede kort efter start. Men inden Aalborg Store Pris så den blændende ud. Alligevel endte den uplaceret i løbet.

- Den pustede meget mere end normalt, så jeg har en mistanke om, at den har infektion i halsen.

Det positive i dag var, at hesten var styrbar. Lige nu jagter vi de små sejre. Nu får jeg den tjekket op, og så skal den ikke starte før i Grand Circle 4-års Championat i oktober, sagde Peter Rudbeck til Ekstra Bladet.

Se løbet: Vanvittig sidste omgang

Hoppederbyvinderen slået på målstregen

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+