Det måtte ikke blive et bluffløb

Steen Juul havde bestemt sig for, at DM-toeren Takethem skulle have et offentsivt løb

Se Steen Juul, Knud Mønster og Flemming Jensen udtale sig om DM for Travheste. (Video: Anders Stoffer)

Se tv-interview med Steen Juul, Knud Mønster og Flemming Jensen herover

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): Da Jeppe Rask trak Montgomery Hill frem udvendigt på O'Grady, ligende DM for Travkuske et opgør mellem de to Flemming Jensen-heste.

Men Steen Juul lod sig ikke snyde. Han sendte Takethem frem i et overrakselsesangreb, og dermed blev DM for Travheste i stedet et opgør mellem Montgomery Hill og Takethem. En kamp som Jeppe Rask trak sig sejrrigt ud af.

Steen Juul var trods andenpladsen tilfreds med sin hest.

  Axel på æresrunde med kusken Rene Kjær og staldpigen Ellen Piltoft. (Foto: Martin Timm Holmstav) Trav - 5. okt. 2015 - kl. 09:43 Jeg troede ikke, at det gik

- Stærk hest. Takethem skulle have chancen. Jeg måtte ikke køre for passivt så det blev et bluffløb. Jeg var nervøs for, at Flemming Jensen og Jeppe Rask ville tage tempoet ud af løbet. Derfor jeg gik jeg også frem. Vi skulle se, hvor han stod. Jeg er super tilfreds med ham. Der venter mange, mange penge til ham.

Flemming Jensen bag O'Grady blev overrumplet, da Steen Juul satte fart på feltet.

- Det hører med, at vi skulle slette hesten på grund af forkølelse for 14 dage siden. Derfor var jeg nødt til at slippe fronten, da tempoet blev for højt, sagde nordjyden efter tredjepladsen.

  Trav - 4. okt. 2015 - kl. 16:39 Senior tog Danmarksmesterskabet

Favoritten skuffede
Mange havde Repay Merci som favorit i DM. Hesten, der løber lige op med sportens store stjerner, skuffede sine tilhængere.

- Vi kan ikke vinde hver gang. Han gik o.k. Men han virkede ikke til at være helt på toppen. Når han sidder med i ryg, så skal han slutte bedre af, end han gjorde.

- Med 800-900 meter igen troede jeg, at han ville suse rundt om dem, men i opløbssvinget kunne jeg godt mærke, at det ikke blev mig, sagde Knud Mønster efter løbet.

Montgomery Hill vandt DM-finalen foran Takethem. (Foto: Martin Timm Holmstav)
Montgomery Hill vandt DM-finalen foran Takethem. (Foto: Martin Timm Holmstav)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer