Det nordjyske forvandlingsnummer

Gigant Slugger blev bedste danske deltager i Copenhagen Cup

Se video med en glad ejer, træneren Peter Jensen og kusken Jeppe Juel herover

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): Da Peter Jensen for et år siden modtog travhesten Gigant Slugger til sit træningskvarter ved Nørresundby, stod hesten med fem starter i træk uden præmier.

Søndag eftermiddag nåede træningsopholdet sin foreløbige højdepunkt, da Gigant Slugger blev nummer fire i Copenhagen Cup.

Den var kun slået med en mulepids af Trebol, der tog tredjepladsen efter Your Higness og Spring Erom.

  Trav Copenhagen Cup gik helt i Goop

Dermed har hesten tjent over en halv million kroner i nordjydens varetægt.

- Jeg synes altid, at det har været en fin hest. Den er kravlet stille og roligt op gennem klasserne i lørdagsløbene. Så er det sådan, at når de ældre heste skifter miljø, så tænder de nogen gang lidt til, siger Peter Jensen.

- Sammen med en pige, der går meget med ham og en god portion træning, så tror jeg, at vi har flyttet den et stykke, siger Peter Jensen, der ikke ærgrer sig over, at Gigant Slugger ikke lige var et splitsekund hurtigere i mål.

Det havde ellers givet 90.000 kroner i stedet for de 55.000 kroner, som fjerdepræmien lød på.

  Travklub Stor triumf til Ekstra Bladets Travklub

- Inden løbet var jeg glad for en præmie. Jeg er fuldt ud tilfreds, og jeg er glad for hestens præstationer, sagde Peter Jensen.

Jeppe Juel, der kørte Gigant Slugger, ville gerne have haft tredjepladsen.

- Jeg er lidt forbitrett, men hesten kan vi ikke klage over. Hvis jeg havde slippet Spring Erom ned foran mig noget tidligere, så tror jeg, at det var blevet til en andenplads, siger kusken.

Flemming Jensen havde kræfter i behold
Copenhagen Cups anden danske deltager, Obi-Wan, fik ingen præmier med hjem.

- Jeg tog en chance og kørte indvendigt. Jeg kunne ikke kommer længere frem, end vi kom. Obi-Wan var rigtig frisk over mål. Nu gælder det om at finde et løb til hesten, for den er frisk i morgen.

1 kommentar
Vis kommentarer