Dobbelt dansk i Oslo

Repay Merci vandt Energima Cup foran Magiccarpetride

Repay Merci og Knud Mønster vandt Energima Cup for andet år i træk. (Foto: Lasse Jespersen)
Repay Merci og Knud Mønster vandt Energima Cup for andet år i træk. (Foto: Lasse Jespersen)

Det blev en dobbelt dansk sejr i sprinterløbet Energima Cup på Oslo Grand Prix-dagen på travbanen Bjerke i den norske hovedstad.

Og for andet år i træk var det den danske derbyvinder Repay Merci, der var først på målstregen. Knud Mønsters hest vandt løbet før Anders Pedersens Magiccarpetride, som Erik Adielsson kørte for Anders Pedersen.

Millioner venter i Frankrig
Efter sejren fortalte Knud Mønster, at vinderhesten og staldkammeraten Rocky P H skal tilbage til Frankrig, hvor begge heste tjente gode præmiepenge sidste sommer.

- Hvis de to gik gode løb i dag, så var det min plan at sende dem ned til Fabrice Souloy igen.

- Der er ikke mange løb til dem i Danmark, hvor de bedste heste løber om førstepræmier på 15.000-20.000 kroner, sagde Knud Mønster i sejrsinterviewet.

 Knud Mønster ejer Repay Merci sammen med Niels Grann, der også viste sin sejrsglæde.

- Jeg tror, at der ligger et par millioner kroner at venter på Repay Merci i Frankrig, sagde medejeren.

Magiccarpetright kom til løbet i Oslo med en andenplads fra Sweden Cup. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Dansker klar til finalen i Oslo

Fik et perfekt løb
Kusken følte allerede i opløbssvinget, at sejren var ved at være i hus.

- Vi fik et perfekt løb. Jeg ved, at Magiccarpetride kæmper hele vejen til mål. Den var jeg lige bag, og jeg ved også, at meget få heste afslutter så hurtigt som Repay Merci, sagde Knud Mønster.

Trav Jeg var egentlig ked af det efter sejren

Skive-træneren var stor optimist inden finalen, for tidligere på dagen leverede hesten en lignende slutspurt i semifinalen.

- Repay Merci er en stærk hest, der hurtigt bliver frisk igen sig efter et løb. Derfor går han altid godt i andet løb, hvis der er to løb på en dag, sagde Knud Mønster.

0 kommentarer
Vis kommentarer