Dobbeltsejr i dramatisk Grand Prix

Gordon Dahl tog selv sejren med Unik Tamsen, mens staldkammeraten Wishing Boy blev toer

Se video med Gordon Dahl herover

AARHUS (Ekstra Bladet): Gordon Dahl blev den store triumfator ved Jydsk 4-årings Grand Prix i Aarhus. Han hentede både første præmien på 250.000 kroner, da han købte Unik Tamsen til sejr, og løbets toer blev staldkammeraten Wishing Boy, som Steen Juul kørte. Det gav 100.000 kroner.

Det blev et dramatisk Grand Prix. For løbet blev indstillet, da heste og kuske manglede den sidste kilometer af løbets i alt 2360 meter.

Hesten Winwin Boy styrtede og måtte udgå.

- Jeg tror, at Unik Tamsen kunne bedre tåle den omstart end Wishing Boy. Det stiger den lidt til hovedet. Den er lidt for temperamentsfuld, og det døjer min hest overhovedet ikke med, sagde Gordon Dahl til Ekstra Bladet efter sejren.

Unik Tamsen sammen med ejeren  Per Damberg og kusken Gordon Dahl. (Foto: Lasse Jespersen)
Unik Tamsen sammen med ejeren Per Damberg og kusken Gordon Dahl. (Foto: Lasse Jespersen)

- Jeg blev lykkelig. Det er det største løb, som jeg nogensinde har vundet som kusk, og det er jeg stolt af, sagde  Gordon Dahl, der normalt foretrækker at have Steen Juul og Birger Jørgensen til at køre sine heste.

- Jeg får god hjælp af begge til ting, der skal laves om på hestene, og når der er mange penge at køre om, så foretrækker jeg, at lave de drevne kuske køre mine heste, sagde Gordon Dahl, der havde tre deltagere med.

Derfor blev der plads til, at han selv var med i Jyllands største travløb - og endda med en sejr.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer