Drømmer om Copenhagen Cup-sejr

Jubilæumsløbet på søndag er en genvej til årets største internationale travløb i Danmark

Se video med Peter Jensen herover

AALBORG (Ekstra Bladet): Der er ikke bare 125.000 kroner til vinderen af Jubilæumsløbet på Charlottenlund Travbane på søndag. I vindercirklen vil hesten og kredsen omkring den også modtage en invitation til Copenhagen Cup.

Det er Danmarks største internationale travløb, der køres søndag 15. maj, og her er førstepræmien 375.000 kroner.

En af de trænere, der går efter sejren er Peter Jensen, der starter Gigant Slugger.

- Der er gode penge at køre om på søndag, og skulle vi vinde, så har vi adgang til Copenhagen Cup. Det giver nogle oplevelser til kunderne, siger Peter Jensen i ovenstående tv-interview.

Han har nemlig prøvet sejrens sødme i Copenhagen Cup. Sammen med Bo Westergaard trænede han Wishing Stone, som Jeppe Juel kørte til sejr.

- Vi kom med til Copenhagen Cup på sidste mandat. Vi var underdog, og Jeppe Juel fandt en fin position i løbet. Det åbnede sig op. Den spurtede bare, da den fik chancen, og så havde vi en spontan efterfest, hvor det gik på de høje nagler, siger Peter Jensen.

Sådan så det ud, da Wishing Stone vandt Copenhagen Cup i 2012. Jeppe Juel kører også Gigant Slugger i kvalifikationsløbet på søndag. (Foto: Lasse Jespersen)
Sådan så det ud, da Wishing Stone vandt Copenhagen Cup i 2012. Jeppe Juel kører også Gigant Slugger i kvalifikationsløbet på søndag. (Foto: Lasse Jespersen)

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer