Ekstra Bladet viser Travderbyet

Sidste weekend i august er der direkte tv fra Derbyweekenden på Charlottenlund Travbane

Se her, hvordan Ekstra Bladet dækker Dansk Trav Derby. Tv: Ekstra Bladet/Foto: Martin Timm Holmstav

Se mere om Ekstra Bladets dækning af Derbyweekenden i tv-indslaget herover

Brugerne på ekstrabladet.dk bliver forkælet, med det bedste dansk travsport kan levere.

Det sker i den kommende weekend, hvor Ekstra Bladet har sikret sig live-tv-signalet fra Derbyweekenden. Det er uden sammenligning årets største travsportsbegivenhed på dansk grund. Og det kan følges direkte på ekstrabladet.dk.

- Det betyder, at man på en og samme skærm både kan se de levende billeder og blive serviceret med Ekstra Bladets tips og analyser fra løbene, siger Ekstra Bladets Anders Stoffer, der selv skal producere avisens livestream, mens Mogens Jensen bliver staldrapporter og leverer tips til hvert eneste af løbene.

Lørdag eftermiddag er hovedløbet Dansk Hoppe Derby, mens alle sejl sættes til søndag til Dansk Trav Derby. Den dag har Fast Track, der leverer tv-billederne, en storstilet produktion med tv-studie på Charlottenlund Travbane.

Med aftalen sikrer travsporten sig et stort udstillingsvindue. De tæt på en million daglige brugere på Ekstra Bladet har muligheden for at se med.

- Vi er glade for, at Ekstra Bladet som et af landets største medier, vælger at sætte fokus på travsporten og sende liveudsendelsen på ekstrabladet.dk fra både Dansk Hoppe Derby og Dansk Trav Derby, siger Henrik Friis, der er direktør for Dansk Hestevæddeløb.

På Ekstra Bladet ser sportschef Allan Olsen frem til en travl sportsweekend.

- Ekstra Bladet er Danmarks travmedie, og det er et område, som vi prøver at udvide i takt med at liberaliseringen af spil på heste slår igennem. I den sammenhæng er muligheden for at vise live-tv noget, vi sagtens kan se udvidet til flere løbsdage, siger han.

Tilskuerpladserne er fyldt - og Danmarks bedste heste og kuske stiller til start i Derbyweekenden. Foto: Tariq Mikkel Khan
Tilskuerpladserne er fyldt - og Danmarks bedste heste og kuske stiller til start i Derbyweekenden. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Ugen kommer på ekstrabladet.dk/trav til at stå i Dansk Trav Derbys tegn. Allerede mandag opdaterer Ekstra Bladet fra sporvalget. Det begynder cirka kl. 10.00 og varer nogle timer frem.

Senere på ugen kommer der forskellige optaktsprogrammer – både produceret på Ekstra Bladet og fra Fast Track.

- Vi varmer selvfølgelig også op med sidste udgave af Derbybarometeret. Det giver allerede nu hovedbrud, for det er på forhånd det meste åbne Travderby, jeg kan huske, siger Anders Stoffer.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere