Annonce:
Annonce:

Endnu en weekend i hovedrollen

Sidste uges deltager i Elitloppet Steen Juul stiller med to af ni heste i Sprintermesteren i Billund søndag

Bali og Steen Juul vandt sidste år Avlsløbet. Foto: Ole Hindby
Bali og Steen Juul vandt sidste år Avlsløbet. Foto: Ole Hindby
Annonce:
Følg Trav

Træner Steen Juul er med to ud af ni deltagere flot repræsenteret i årets udgave af Sprintermesteren, der søndag er hovedløbet i Billund, og det er et par stærke kort, stalden stiller til start med.

Bali har siden toårs-sæsonen tilhørt den danske årgangstop, mens Børge med sidste års tredjepladser i såvel Kriteriet som Grand Circle 3-års Championat viste sig klar til at udfordre den etablerede elite. I sidstnævnte start gik Børge ovenikøbet en forrygende ophentning efter en indledende galop.

 - Jeg tror på at han leverer en god præstation på søndag og er en vinderchance, siger Steen Juul, der selv kører Team Lundens anpartshest.

Sluggeren vender tilbage

Børge kom ind fra sidelinjen
Oprindeligt var det ikke planen at Børge skulle starte i Sprintermesteren, men hen over weekenden besluttede Steen Juul i samråd med ejerne, at det var den bedste mulighed for at give hingsten et løb i kroppen inden fireårsprøverne i Aarhus.

 - Han har bestemt underpræsteret i år. I sæsondebuten var jeg uheldig at få ham startet, hvor han var syg, og det tog hårdt på ham. Der var fremgang senest og jeg håber han er tilbage på toppen til søndag.

 - Han har den fart der skal til og er en hest, der tåler at lave lidt selv, så det skal Henrik (Lønborg, red.) nok løse. Han er jævnbyrdig med Bali og er derfor selvsagt også en vinderchance, siger Steen Juul til danskhv.dk.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: