Europamester afløser Verdensmester

V65: Knud Mønster får fordoblet sine vinderchancer i Billund

Knud Mønster er tilbage i arbejdstøjet efter sjettepladsen ved VM for Travkuske i Australien.  Foto: Rene Schütze
Knud Mønster er tilbage i arbejdstøjet efter sjettepladsen ved VM for Travkuske i Australien. Foto: Rene Schütze

For to uger siden kørte Knud Mønster VM for Travkuske i Australien. Lørdag aften venter sæsonpremieren på travløbene i Billund, og i V65-spillet har VM-sekseren fået fordoblet sine store vinderchancer.

Den tidligere verdensmester Birger Jørgensen er udelukket, og det har betydet, at Jan M. Rasmussen igen kigger mod Skive-træneren, der får lov til at køre Stickittothem og Pick n’Roll – derudover kommer Knud Mønster selv med Get On Up og Ringo Mosebo, så der kan være flere sejrsbuketter med retur hjem til hustuen Birgitte.

– Jeg har flere vinderchance i Billund, men Get On Up er nok den største. De to heste fra Jan M. Rasmussen kender jeg ikke formen på, men Stickittothem har jeg kørt fire gange tidligere og vundet tre løb med. Det er en hest, der altid kan vinde, siger Knud Mønster.

Get On Up indleder V65-spillet i et langdistanceløb. Den har gået rigtig godt for os. Senest vandt den trods et løb udvendigt på førerhesten, og den lange distance tror jeg er et plus, siger Knud Mønster.

Ringo Mosebo galopperede i seneste start, men det var ikke hestens skyld.

– Jeg er sikker på, at jeg havde vundet det løb. Den gik rigtig godt i det løb på Fyn. Hesten er inde i en hård klasse, men den fungerer rigtig godt for tiden, siger Knud Mønster.

Skive-kusken skal i aktion i alle V65-løb. Han kører også Springsteen og Uha Uha De Hess, som han har største forhåbninger til af de mindre chancer.

EKSTRA BLADETS V65-FORSLAG

Billund, lørdag 14. marts

V65-1: 6-2-5

V65-2: 7

V65-3: 10-4-2

V65-4: 1-4

V65-5: 3-5-8

V65-6:4-6

108 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere