Farvel til Ray-Ban

Ken Ecce starter staldens stjerne sidste gang tirsdag. Derefter går turen til Frankrig

Ray-Ban i front for Ken Ecce. (Foto: Lasse Jespersen)
Ray-Ban i front for Ken Ecce. (Foto: Lasse Jespersen)

Tirsdagens start på Jägersro bliver den sidste for Ray-Ban for Ken Ecce, inden den skal til Frankrig, hvor Fabrice Souloy fremover skal træne den danske hest.

Inden sidste start på hjemmebanen i Charlottenlund, havde kredsen omkring Ray-Ban planlagt, at hesten efter et par starter skulle til Frankrig for at gå i træning hos den succesfulde Fabrice Souloy.

Men i seneste start skuffede Ray-Ban, hvilket dog ikke har fået kredsen omkring den hurtige hest til at ændre på planerne om et eventyr med hesten sydpå.

- Han havde bare en offday senest, hvor han hele dagen var helt hysterisk, og jeg havde ikke mulighed for at få kontakt med Ray-Ban. Det kom lidt bag på mig, at han var så overtændt, og derfor fik han også bare lov at løbe afsted i spids, selv om jeg havde planlagt at ville køre ryg med ham, men det kunne ikke lade sig gøre, siger Ken Ecce til danskhv.dk.

Træneren tror og håber på en bedre præstation tirsdag aften på Jägersro, inden han ser frem til at følge, hvordan Ray-Ban vil klare sig i Frankrig.