Find seks rigtige i aften

Jolie er Ekstra Bladets bud på en sikker vinder i et løb uden heste, der stabler sejre

I seneste start i Aalborg blev Jolie (9) trukket ud til angreb med 500 meter igen. Den var hurtigt i opløbet, og kan positionen undervejs forbedres, ser det godt ud på opløbsbakken i Aarhus. Tv: Fast Track
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

AARHUS – LØRDAG 6. MARTS
V65 – Spilstop kl. 19.40
V65-1: 1-5-2-4
V65-2: 3-2-6-7
V65-3: 3 (8-9)
V65-4: 2-4-9-7-6
V65-5: 5 (8-9)
V65-6: 3-9-8
240 kroner

Spil uden om denne favorit: Jesse Schermer (8 i V65-3) har fået et halvskidt startspor i forhold til Dubai (3), som jo sad godt og grundigt lukket inde senest. Det kan den selvfølgelig risikere igen med dette startspor, men jeg tror det ikke. Jesse Schermer skal til gengæld runde en del for at komme til, og jeg tror ikke hesten magter det.

Husk denne hest: Golden Hulsig (7 i V65-4) viste fine takter senest. Hesten er ikke dårligere end konkurrenterne, så med et fornuftigt løb, kan den overraske mange.

Note: Heste i parentes er reserveheste til de sikre vindere på spilforslaget. Tager man en førstereserve med fordobles prisen. Tager man begge reserver med i et løb, så tredobles prisen.

Tips: Mogens Jensen

Et bud på en sikker vinder i V4 og V65-spillene i Aarhusw lørdag aften er Jolie (5 i V65-5). Løbet er ikke overrendt med vinderheste - faktisk er det kun Dollar Esterel (11), der har vundet en sejr i de seneste fem starter.

Ekstra Bladet peger på Bo Westergaards hest, der senest viste gode takter ved at åbne en andenplads på sprint i Aalborg. Lørdag aften gælder det den korteste distance i Aarhus, og her er udgangspunktet bedre end senest.

- Jolie gik kanongodt senest, men det var ikke til at tage de fornødne meter ind i en hurtig afslutning. Alt er vel med formen, og højrevejen er ingen ulempe, så hun skal have en fin chance. Umiddelbart er det en vinderchance, siger staldmand Nicklas Korfitsen til Aarhus-banens hjemmeside.

Bo Westergaard kører selv Jolie. Den har i de senste to starter været sat i hænderne på lærling Nicklas Korfitsen. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Bo Westergaard kører selv Jolie. Den har i de senste to starter været sat i hænderne på lærling Nicklas Korfitsen. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Løbet er Liga 4, og det gælder kvalifikation til finalen i Odense midt i april.

Se Ekstra Bladets spilforslag herover. Vælger man at spille forslaget i V4, der er de sidste fire løb af V65-forslaget, koster det 30 kroner.

Mere spilinfo

De mest spillede heste i V4

Opdateret 5. marts kl. 21.00
V65 - 4: 4 Ejsing 82%
V65 - 1: 5 Eddie 76%
V65 - 5: 5 Jolie 39%

Udgåede heste

V65-2: 4 Destiny's Diamond
Opdateret 5. marts kl. 21.00 - uden ansvar

Fakta om Aarhus-banen

Længde: 1080 meter
Opløb: 300 meter
Bredde: 20 meter

Antal i første række bag startbil:
7 på alle distancer

I øvrigt: Aarhus-banen har et meget skarpt sving. Det er svinget lige efter målstregen. Opløbet foregår op ad bakke - og det giver tit overraskelser

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers