Fremragende uge for Mønster

- Pludselig er alle heste godt gående, siger Skive-træneren, der har fejret store triumfer

Repay Merci har vundet Energima Cup to år i træk. (Foto: Kanal 75)
Repay Merci har vundet Energima Cup to år i træk. (Foto: Kanal 75)

Det blev en uge, som Knud Mønster og teamet omkring travtræneren fra Skive sen glemmer.

Onsdag vandt han tre sejre i Billund, og søndag tog han A-holdet med til Oslo Grand Prix-dagen. Her sad han selv bag Repay Merci, der vandt sprinterløbet Energima Cup for andet år i træk, og datteren Michelle red Rocky P H til en tredjeplads i Monteeliten.

- Hestene er flyvende for tiden, siger Knud Mønster til Ekstra Bladet.

- Vi har trænet på og pludselig er de alle godt gående. Så det er klart, at vi er glade.

Frankrig-tur ikke endelig planlagt
Det er mandag. Træningen mod nye triumfer er begyndt på gården i Hem ved Skive. Men om kort tid er der måske to heste mindre at passe, for det ser ud til, at planerne om datteren Michelle tager Repay Merci og Rocky P H med til Frankrig.

Repay Merci og Knud Mønster vandt Energima Cup for andet år i træk. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Dobbelt dansk i Oslo

I øvrigt nøjagtigt som sidste år, hvor Repay Merci henover sommeren hentede over 800.000 kroner og Rocky P H tog omkring en halv million hjem.

Niels Grann, der er medejer af Repay Merci, udtalte efter sejren, at der kan ligge millioner at vente på Repay Merci i Frankrig.

- Det kommenterer jeg ikke på, siger Knud Mønster.

- Det er levende dyr, og de kan være færdige i morgen. Jeg glæder mig, bare de går nogle gode løb. Jeg er sikker på, at det nok skal løbe rundt, hvis hestene er friske og kommer til Frankrig.

- Jeg har talt med Fabrice Souloy, og han vil gerne have Michelle og hestene med derned igen, men vi har ikke aftalt noget endeligt, siger Knud Mønster, der ikke sender andre af staldens heste med til Normandiet.

Springer Aarhus over
Der kan sagtens være et løb eller to i Danmark, men publikum får ikke Repay Merci at se til Travliga 1-finalen i Aarhus 5. juli.

- Hesten duer slet ikke på Aarhus-banen, siger Knud Mønster.

0 kommentarer
Vis kommentarer