Annonce:
Annonce:

Galopperer 375.000 kroner væk

Alt blev satset, men In Vain Sunds angreb på sejren i Copenhagen Cup ente i galop - i stedet gik sejren til af det københavnske storløb til Cruzado Dela Noche

Cruzado Dela Noche vinder Copenhagen Cup, mens In Vain Sund udvendigt galopperer i sit forsøg på at nå sejren. Foto: Lasse Jespersen
Cruzado Dela Noche vinder Copenhagen Cup, mens In Vain Sund udvendigt galopperer i sit forsøg på at nå sejren. Foto: Lasse Jespersen
Annonce:
Følg Trav

I sidste sving af Copenhagen Cuo sad Ulf Ohlsson stadig forholdsvis stille bag Nadal Broline med Cruzado Dela Noche trykkende i andet spor, og ud af svinget angreb In Vain Sund i tredje spor, og de tre svensk-trænede heste gav nu alt op mod mål.

Cruzado Dela Noche havde overtaget på Nadal Broline, samtidigt med at In Vain Sund angreb. Men fem meter før mål faldt afgørelsen, da Örjan Kihlström satsede alt med In Vain Sund. Hesten tabte travet og galopperede, dog ikke som vinder, men som anden.

Efter løbet blev Örjan Kihlström på banen med In Vain Sund, og i dommertårnet var der hektisk aktivitet, da man skulle granske opløbet nærmere, men man valgte korrekt at diskvalificere In Vain Sund for galop i mål.

Per Linderoth var selvsagt glad for sejren, hvor han gav al hæder til hesten.

- Jeg er utroligt taknemmelig for at få lov til at køre hesten for Stefan Melander, som jeg egentligt ikke har det store samarbejde med til dagligt, men jeg talte med ham i telefonen i taxaen på vej ud til banen, hvor han udtrykte stor tro på hesten. Hesten var utroligt stærk på dagen, og jeg var bare med som chauffør, og jeg giver al hæder til hesten.

Cruzado Dela Noche ejes af Stald Courant AB, som ejer et utal af heste, og ejeren Anders Ström var i vindercirclen efter løbet i sit første besøg på Lunden, og han var tydeligvis godt tilpas over sejren, som måske kan udløse en billet til Elitloppet.

Vindertiden blev flotte 1.11,1a/2011m, og der var 375.000 kr. til vinderen.

Steen Juul udtalte efter løbet om Takethem, at han var tilfreds med hesten, som gik i fuld fart over mål og ydede det han kunne, men tempoet var for lavt undervejs, til at det kunne blive til mere.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: