Glemte at betale for vinderen

Awesome Annie, der sejrede i Dansk Hoppe Kriterium var solgt inden løbet - men køberne glemte at betale

Glade vindere efter Awesome Annies sejr i Dansk Hoppe Kriterium. Fra venstre: Jens Glud Hansen, Jeanette Hansen, staldpigen og kusken Christoffer Eriksson. (Foto: Martin Timm Holmstav)
Glade vindere efter Awesome Annies sejr i Dansk Hoppe Kriterium. Fra venstre: Jens Glud Hansen, Jeanette Hansen, staldpigen og kusken Christoffer Eriksson. (Foto: Martin Timm Holmstav)

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): Panamera Racing har prøvet at vinde det italienske hoppederby - og søndag vandt ægteparret Jens Glud og Jeanette Hansen så også det største danske løb for treårige hoppe: Dansk Hoppe Kriterium.

Faktisk var hoppe solgt med overtagelse efter løbet.

- Desværre glemte de at betale, så nu står vi her, sagde Jens Glud Hansen i interviewet i vindercirklen på Charlottenlund Travbane.

  Trav - 4. okt. 2015 - kl. 17:45 Helt utrolige Axel

Halv omgang i tredje spor
Awesome Annie, der blev kørt af svenske Christoffer Eriksson, var den hest, der havde klart flest kræfter tilbage i opløbet. Den afsluttede løbet i top tempo over en halv omgang i tredje spor.

- Det blev ikke så godt fra starten. Hun er ellers hurtig nok fra start, m en hun var for frisk, så jeg tog en rolig start. Derfor havde jeg lidt langt nede i feltet. Heldigvis blev der kørt frisk til fra starten, og de kørte nok lidt for stærkt oppe foran.

Trav - 4. okt. 2015 - kl. 16:39 Senior tog Danmarksmesterskabet

- I sidste sving kunne jeg se, at vi ville vinde, for der var ikke meget tilbage i dem foran os.

- Hoppen her har været uheldig og har mødt rigtig gode hest i Sverige. Sejren var ganske let, sagde vinderkusken til Ekstra Bladet.

Awesome Annie sprintede forbi favoritten Amalie Bork, der blev toer foran Avenue Boulevard.

- Jeg er meget tilfreds med tredjepladsen. Jeg måtte dæmpe den efter den hårde åbning. I sidste sving følte jeg, at der var masser at køre med, men jeg vidste ikke, hvor god den er i forhold til konkurrenterne, sagde Joakim Lövgren, der kørte Avenue Boulevard.

Løbets næstfavorit Another C N galopperede i første sving.

- Jeg har ikke rigtig nogen forklaring på, hvad der gik galt, sagde Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer