Her er 'Frokostanalysen'

Ekstra Bladet viser frokostløbene fra Skive live. Forbered dig på V4-spillet her. Live-chatten begynder kl. 11.45 - første løb er 12.20

Se løbene fra Skive Trav på Ekstra Bladet fra kl. 11.45

 

V4-1: Jeg tror kampen om føringen kommer til at foregå mellem E Norway Is My Way (1) og Livi Option (2). Ebay Holmsminde (6) har ikke startet siden starten af december og kan måske manglet løbet for at være helt klar. Cru Classe (3) løber mest med og dette hele tiden på kanten af en galop. Bliver den mere fri i travet er der måske mere fart i den. Astronaut (7) kommer efter en pause på over et halvår, så den skal lige ses an.


V4-2: Også her synes jeg der er flere om buddet. Easycomeeasygo S (6) var fin senest på trods af en galop. Gracious Sisu (7) galoperer også lidt for meget for min smag, men kan en del når det stemmer for den. Freja Skovsende (3) er til gengæld stabil og den kommer den langt med. Aqua Photo N (5) og Feeling Fat (2) dernæst
 

V4-3: Som Bravur Torkdahl (4) er gående i øjeblikket kan jeg ikke se den kan tabe dette løb. Vil man gardere den, så kunne Freddie Silvåkra (6) være en mulighed, da den jo har løbet i høj konkurrence i Sverige. Arkibal Tamsen (3) er heller ikke helt væk i dette løb, den viser fin form.

 


V4-4: Tre heste gør op om dette løb, synes jeg. De Light (6) har været meget fin i sine starter i år. Det er ikke nogen lynstarter så føringen kan den godt glemme alt om. Den tror jeg Bentley Bratajka (5) sætter sig på og forsvarer den så længe som muligt. Livi No Panic (7) skal ikke glemmes, den var fin senest og er vel næppe blevet dårligere siden.

 

Ekstra Bladets spilforslag

 

SKIVE – MANDAG 2. MARTS
V4 – spilstop kl. 12.20
V4-1: 1-2-6-3-7
V4-2: 6-7-3-5-2
V4-3: 4 (6-3)
V4-4: 6-7-11
150 kroner

Note: Heste i parentes er reserveheste til de sikre vindere på spilforslaget. Tager man en førstereserve med fordobles prisen. Tager man begge reserver med i et løb, så tredobles prisen.