Hesten, der forsvandt, er i Danmark

Staro Harley, der var travhesten, som i fjor blev bortført af sin daværende træner, er nu hos danske Michael Lønborg, der forbereder hesten frem mod et comeback

Staro Harley er en hest, der har prøvet mere end de fleste. Her vinder den med Anders Pedersen i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)
Staro Harley er en hest, der har prøvet mere end de fleste. Her vinder den med Anders Pedersen i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)

Der har været meget opmærksom på den nu 6-årige travhest Staro Harley, men det har det sidste år ikke været for præstationer på væddeløbsbanerne, men i stedet udenfor, da hesten ufrivilligt blev indblandet i en kedelig sag mellem hestens ejer Knud Erik Ravn og den svenske træner Tomas Malmqvist.

Det var en sag, der endte med at Staro Harley forsvandt og senere at Malmqvist i starten af oktober i fjor blev dømt for at gemme hesten i en periode på seks måneder.

Malmqvist fik en dom på ni måneders inddragelse af hans licens - i øvrigt en dom, der blev anket og endnu ikke er afsluttet, men det forventes den snart at blive.

Nu er Staro Harley på vej tilbage til væddeløbsbanerne, efter den seneste start var 6. januar 2015 på Jägersro, hvor Staro Harley i øvrigt vandt løbet.

Nu er hesten så at finde i stalden hos Michael Lønborg, der er tilbage i Danmark efter en årrække som træner på Jägersro.

- Jeg håber, det lykkes for os at få ham tilbage igen, for han er en skøn hest, der træner på nu og jeg vil tro han er startklar i slutningen af marts, fortæller Michael Lønborg til Dansk Hestevæddeløb.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere