Hvem er verdens hurtigste?

Björn Goop har en god følelse inden Elitloppet-semifinalen, der er en del af søndagens store V75-spil

Makethemark er den eneste af de 16 heste, der deltager i Elitloppet, der stillede op i Copnhagen Cup. Her blev hesten kørt meget afventende og kom i mål med masser af kræfter i behold. Den er givet bedre søndag. Tv: Fast Track

Ekstra Bladets spilforslag

SOLVALLA SØNDAG 31. MAJ
V75 – Spilstop kl. 15.00
V75-1: 4 (8-10)
V75-2: 3-2-10-7-1-4-6
V75-3: 8 (7-2)
V75-4: 4 (5-2)
V75-5: 5-12-4-3-9
V75-6: 1-8-4-5
V75-7: 1-8-3-4
280 kroner

Note: Heste i parentes er reserveheste til de sikre vindere på spilforslaget. Tager man en førstereserve med fordobles prisen. Tager man begge reserver med i et løb, så tredobles prisen.

Dagens sikre: Odd Herakles (4 i V75-1) anser jeg for at være verdens bedste koldblodstraver i øjeblikket. Jeg tror det bliver føring fra start til slut.

Dagens fidus: Dontlooseallmoney (1 i V75-2) vandt sin prøve til Dronning Silvias pokal for at galoppere i finalen. Senest var den flot toer efter et ikke alt for nemt løb. Får den et bare nogenlunde løb, kan det være vinderen.

Tips: Mogens Jensen

Vivid Wise As var den første hest, der blev inviteret til årets udgave af Elitloppet.

Siden har Björn Goop overtaget træningen, og han er optimistisk inden søndagens udgave af Nordeuropas største travløb.

- Alt vikrer positivt, og jeg har en god følelse, siger Färjestad-træneren.

Vivid Wise As (V75-6) fik sin inivtation til det store sprinterløb allerede i marts, da den havde vundet 'Rivierens Elitlopp', Criterium de Vitesse, sammen med sin tidligere træner Alessandro Gocciadoro.

I begyndelsen af maj blev hesten flyttet til Björn Goop. Han kender hesten godt - og kørte den blandt andet ved vinterens store triumf i gruppe II-løbet Prix Marcel Laurent på Vincennes.

 

Viivid Wise As og Björn Goop er blandt de favoritterne til sejren. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild/Kanal 75
Viivid Wise As og Björn Goop er blandt de favoritterne til sejren. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild/Kanal 75

Men debutten for sin nye træner efterlod en del spørgsmålstegn, da hesten galopperede i opløbskampen.

- Den kom for nogle uger før, og inden første start, synes jeg ikke, at den imponerede i træningen. Den virkede som om, at den havde haft meget tung træning og manglede den rigtige fart i kroppen. Den behøvede derfor det løb, og nu ser den anderledes friskere ud, siger Björn Goop, som virker til at være tilfreds med den seksårige hesten inden Elitloppet-semifinalen, hvor fire af otte heste skal skilles fra inden finalen søndag aften.

- Det er god modstand, og det er et meget åbnet Elitloppet i år, men jeg synes, at min hest ser god ud. Den virker god, og den er frisk og glad.

Vivid Wise As, som traver under italiensk flag i Elitloppet, er ikke kendt som nogen startkanon, men fra indersporet i semifinalen ser vejen til finalen god ud.

- Spor et er fint. Vi møder vældige starthurtige heste, men Vivid kan også åbne fra start. Den kan nok holde spidsen, hvis man virkelig kører til.

Mere info om løbene

Se løbslisterne

De mest spillede heste i V75
Opdateret 31. maj kl. 11.30
V75-4: 4 Hell Bent for Am 69%
V75-3: 8 Ecurie D. 56%
V75-5: 4 Chapuy 43%

Udgåede heste
Opdateret 31. maj kl. 11.30
V75-1: 9
V75-2: 8
V75-5: 11

0 kommentarer
Vis kommentarer