Hvem skal køre Axel i derbyet

To kuske sad bag Årets Travprofil i 2015 - men hvem af dem skal køre hesten i derbysæsonen

Se interview med Ellen Piltoft herover. (Video: Ernst Van Norde)

Se interview med Ellen Piltoft herover

ODDER (Ekstra Bladet): Årets Travprfil 2015 - Axel holder lige nu vinterferie. Formen bliver holdt ved lige med ridetræning, og så giver det Axel lidt adspredelse i hverdagen frem mod det store mål i næste sæson: travderbyet til august.

Ellen Piltoft og manden Karsten Holm købte Axel for knap 90.000 kroner, men alene sejren i Dansk Trav Kriterium udløste en præmiecheck på 300.000 kroner, så der er god grund til smil hos ejerne. Foto: Ernst van Norde Trav - 31. dec. 2015 - kl. 11:00 Årets profil: Danmarks stærkeste Axel

– Jeg glæder mig meget, til vi skal i gang med den sæson. Det bliver sjovt, og det er da en rigtig fin titel, at den overvintrer som derbyfavorit. Nu drømmer vi om en god sæson, og det største mål er da helt klart at vinde derbyet. Det er svært, og måske er det opreklameret, men det er det, vi går efter.

Henrik Lønborg indledte dette år som kusk på Axel. Men han meldte fra, da han selv havde en god treåring i stalden. Rene Kjær var ubesejret med Axel i fem starter, inden Henrik Lønborg sad bag hesten ved andenpladsen i sæsonafslutningen.

Trav - 31. dec. 2015 - kl. 16:00 TV: Hestepige: Den kåring er vi stolte af

Hvem skal køre Axel næste år?

– Vi håber, at det bliver enten Rene Kjær eller Henrik Lønborg. Vi er glade for begge, men vi har ikke lavet nogen aftale endnu. Det er selvfølgelig en fordel, hvis det kan blive den samme kusk gennem hele året. Vi må tage det, som det kommer.

Rene Kjær, Axel og Ellen Piltoft efter sejren i Dansk Trav Kriterium. Bliver det også Rene Kjær, der får Axel i derbyet? (Foto: Martin Timm Holmstav)
Rene Kjær, Axel og Ellen Piltoft efter sejren i Dansk Trav Kriterium. Bliver det også Rene Kjær, der får Axel i derbyet? (Foto: Martin Timm Holmstav)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 

EKSTRA BLADET ÅRETS TRAVPROFIL

2008: Korvet Klintholm

2009: Nobodybeatsthebeat

2010: Mathilde Trøjborg

2011: Local Conch

2012: Classic Grand Cru

2013: Flemming Jensen

2014: Jeppe Juel

2015: Axel

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere