Annonce:
Annonce:

Jackpot 43 millioner: Hysterisk form

Der er store penge i syverpuljen i V75 lørdag – og en trio fra Daniel Wäjersten stald er værd at tage med på kuponerne lørdag

Daniel Wäjersten har vanvittig god form på sine heste - og det kan få indflydelse med de milloner, som spillerne skal fordele i V75-spillet lørdag. Foto: Kanal 75
Daniel Wäjersten har vanvittig god form på sine heste - og det kan få indflydelse med de milloner, som spillerne skal fordele i V75-spillet lørdag. Foto: Kanal 75
Annonce:
Følg Trav

Der er dobbeltjackpot i V75 lørdag eftermiddag, og også sportsligt er der noget at komme efter med to E3-finaler over sprinterdistancen.

Daniel Wäjersten har kvalificeret en hest til hver finale. For de treårige hingste og vallaker gælder det Immanuel K. (V75-2), som tog andenpladsen i sit kvalifikationsløb.

- Den har bare været god hele tiden, men den har fået yderligere en veksel. Jeg havde en god fornemmmelse for, at den skulle gå i finalen, og den gik et godt løb trods bagspor, siger Wäjersten.

Nu har Immanuel K. spor tre og dermed fine forudsætninger for et bedre løb i finalen.

- Det virker rigtig fint inden finalen. Vi har fået et godt startspor, og jeg håber, at vi er med i afgørelsen. Det er et åbent løb.

Annonce:

Vundet 13 af 30 løb
Bergsåker-træneren har de tre seneste år haft en høj sejrsprocent med omkring 25 – men i august er det gået amok. I 30 løb er det blevet til 13 sejre og i alt 23 gange i top tre. Dermed skal ingen heste fra Wäjersten ignoreres.

Heller ikke Impala Am (V75-6) som kan få udbetalingen for syv rigtige til at skyde højt i vejret, hvis den vinder hoppernes E3-finale.

- Den har været lidt syg og behøver nok et løb i kroppen. Men det er en rigtig god hest. Det bliver selvfølgelig svært fra spor syv på 1640 meter.

Vinder pludselig i Gulddivisionen
Også i den højeste klasse har Daniel Wäjersten et bud på en overraskelse.

Esprit Sisu (V75-3) spurtede senest stærkt til en tredjeplatsen i gulddivisionen.

- Den gør det godt hele tiden. Selv når den får hårde løb, går den helt til mål.

- Nu har den spor ni bag startbilen på 2640 meter?

Annonce:

- Det er altid hårde løb i Gulddivisionen, men vi har fået et godt spor, hvor vi kan få et rygløb. Jeg kører ud med en god fornemmelse, og den skal være mellem de fire bedste. Den møder heste, der er etablerede i eliten, men den har selv startet meget i guld, og lige pludselig kommer sejren.

I næste weekend er der Dansk Trav Derby. Festival Of Speed bliver kæmpe favorit - men hvor ofte vinder favoritten egentlig i Danmarks største løb?

Natten til søndag viser Ekstra Bladet eksklusivt det store boksebrag fra Las Vegas, hvor Manny Pacquiao skal bokse for første gang i to år i en kamp for VM-bæltet. Få adgang her (Ekstra Bladet+).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: