Jensens kvartet på første klasse

Flemming Jensen tilmelder fire heste til Travliga 1-finalen i Aalborg næste lørdag

O'Grady vandt Travliga 1-finalen sidste forår i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)
O'Grady vandt Travliga 1-finalen sidste forår i Aalborg. (Foto: Ole Hindby)

Flemming Jensen har fået den vane at vinde et hav af finaler i Ekstra Bladet Travligaen, og det giver blod på tanden. Således melder han fire heste i Liga 1 – eliteklassen – når der er finaler på hjemmebanen i Aalborg lørdag 4. april.

Tre af hestene er sikker på deltagelse. De er nemlig kvalificeret via de indledende afdelinger, mens han chancer og tilmelder O’Grady i håb om, at samtlige 12 pladser ikke bliver besat af kvalificerede heste.

- Jeg regner da med, at den kommer med. Der plejer ikke at være så mange heste i Liga 1-løbene, siger Flemming Jensen.

Der er 60.000 kroner i førstepræmie i Travliga 1-finalen, og skulle O’Grady nappe dem, så er den godt i gang med at indfri Flemming Jensens mål.

- Jeg vil gerne, at vi laver en reprise af sidste sæson, hvor hesten løb omkring en million kroner ind, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Mangler en kusk
I Flemming Jensens stald er der to reservekuske i Jeppe Rask og Mads Petersen. Det betyder, at Flemming Jensen skal på jagt efter endnu en kusk til den fjerde deltager.

Se også: Hesten ved nok ikke, at den er 12 år

 

- Jeg regner med, at Jeppe Rask skal køre Partout Simoni, og skal Mads Petersen vælge mellem Nouvelle Pelle og Okay Bee. Med sejren på Jägersro tirsdag aften, så vælger han nok Nouvelle Pelle, siger travtræneren fra Hjallerup.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere