Jeppe Juel har brækket foden

Danmarksmesteren for travkuske blev sparket af sulkyen i derbprøverne

Se Jeppe Juels reaktion lige efter styrtet. (Video: Anders Stoffer)

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): Den danske mester for Travkuske, Jeppe Juel, meddeler til Ekstra Bladet fra Gentofte Sygehus, at foden er brækket.

Det er konsekvensen af et styrtPå Charlottenlund Travbane tidligere søndag. I kvalfikationen til Hoppederbyet om 13 dage kørte han Verify Dust, og i opløbet blev hoppen så ræd, at den to gange sparkede bagud. I andet forsøg ramte den Jeppe Juels ben, og selv om han hurtigt meddelte, at der ikke var noget galt, besluttede han sig for at få undersøgt skaderne.

Trav - 16. aug. 2015 - kl. 16:56 TV: Derbyhest sparkede kusk ud af vognen

- Først troede jeg bare, at det var slaget. Men jeg har brækket foden, men jeg tror ikke, at det er så slemt. Jeg har i hvert fald ikke afskrevet at køre løb på onsdag, siger Jeppe Juel til Ekstra Bladet.

- I dag bruger man ikke gips, så jeg har fået en stor støvle på, der går hele vejen op til knæet. Jeg skal holde benet i ro. Det gør ikke ondt, når jeg sidder ned, men i det samme, at jeg støtter på det, så kommer smerterne, siger travkusken.

Se også: Sådan ser Derbyfelterne ud

- På mandag skal jeg til en ny undersøgelse for at få at vide, om jeg må begynde at arbejde igen.

- Heldigvis har jeg så god personale, at jeg kan sidde på en havebænk og tage tider på træningen, siger Jeppe Juel.

Se billederne fra styrtet
Ekstra Bladets Travfotograf har denne billedeserie fra styrtet.

Verify Dust har slået Jeppe Juel ud af vognen og halser nu efter feltet længst ude til højre i billedet. (Foto: Lasse Jespersen)
Verify Dust har slået Jeppe Juel ud af vognen og halser nu efter feltet længst ude til højre i billedet. (Foto: Lasse Jespersen)
 

Verify Dust er kommet op og igennem feltet efter øvrige heste havde nået målet. Hesten vælger pludselig at vende om og løbe op mod materialegården på Lunden  og derfra ned i en villahave. (Foto: Lasse Jespersen)
Verify Dust er kommet op og igennem feltet efter øvrige heste havde nået målet. Hesten vælger pludselig at vende om og løbe op mod materialegården på Lunden og derfra ned i en villahave. (Foto: Lasse Jespersen)
 

Hest og sulky i vild forvirring bag et rækværk og på vej ned i en have. Heldigvis skete der kun materiel skade, og hesten kunne indfanges i god behold.  (Foto: Lasse Jespersen)
Hest og sulky i vild forvirring bag et rækværk og på vej ned i en have. Heldigvis skete der kun materiel skade, og hesten kunne indfanges i god behold. (Foto: Lasse Jespersen)
 

Selv om Verify Dust ikke fuldførte løbet, så er den alligevel berettiget til at komme med i Hoppederbyet lørdag 29. august. Den er nemlig rangeret så højt blandt årgangens hopper, at den har fået et wildcard til løbet.

0 kommentarer
Vis kommentarer