Jokeren bidt af en travhest

Ejer fire heste: Rapperen giver to koncerter på derbydagen – og kigger efter en ny hest på derbyauktionen lørdag aften

Den danske rapper Jokeren får trav på hjernen i weekenden. Han giver to koncerter foran hovedtribunen på derbydagen, men derudover er det hestene, der fanger Jokerens opmærksomhed.

- Jeg glæder mig helt vildt.

Han har selv anparter i fire travheste, og det kan blive til fem lørdag aften.

- Jeg skal på travbanen hele weekenden, og lørdag aften tager jeg med til derbyauktionen. Tiden vil vise, om vi køber en hest mere, siger han til Ekstra Bladet.

Rapperen lægger navn til staldnavnet: Stald Jokeren, som han har med nogle venner.

 

Der er fire heste i stalden – to af dem er føl, Dario og Darios darling – og så er der to løbsheste.

- Romeo Pelle er lidt af en gadedreng, når den er på banen. Altså udenfor tror jeg, at den er meget romantisk og jagter hopperne. Men på banen er han en rod.

- Jeg var i Skive for at se dens første løb, efter vi overtog den. Den vandt. Det var fantastisk, og jeg var helt oppe. Det er jo sjældent, at de vinder første gang, og så stejlede den ved sejrsceromonien.

- Den skal starte næste gang i Aalborg i begyndelsen af september, så den skal jeg da op og se, siger Jokeren, der har været på de fleste af landets otte travbaner.

Speciel aura
Det er en af kammeraternes kæreste Kristine Raal Jensen, der træner hestene.

- Hun er datter af Flemming Jensen og lidt af en hestehvisker, siger kunstneren, der har gået til trav on/off i 15 år.

- Jeg kan rigtig godt lide sammenholdet. Det er ligesom at gå til fodbold. Folk tager godt imod en, og der er en speciel aura omkring staldene.

- Det er sport og væddemål, så hvad er der ikke at lide, siger Jokeren, der også har også udgivet en sang om trav. Det var Mænds Ruin.

- Siden at vi har startet stalden op, så er jeg kommet mere ind i det. Nu ved jeg, hvad det er at ligge i dødens og at stå blank.

Der er ikke første gang, at Jokeren optræder ved travderbyet.

- Det er ligesom at spille til alle andre koncerter, dog kommer jeg til at spille med dj. Det er for meget at stille an med et helt band for to korte sæt, siger Jokeren.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub