Juulmanden med forsinkede gaver

Steen Juul har flere hede chancer, når V75 skal køres i Charlottenlund søndag

Demsey Cloc sejrede for Steen Juuls svigersøn, Christian Clausen, for to starter siden i Skive. Søndag er den nestorens største chance i V75-spillet. Tv: Fast Track

Ekstra Bladet følger de danske V75-løb live fra Charlottenlund Travbane søndag.

Søndag kan 'Juulemanden' komme med forsinkede julegaver.

Steen Juul har nemlig flere hede chancer, når V75 søndag afgøres på Charlottenlund Travbane.

- Dempsey Cloc er min klart bedste chance, siger Juul om hesten, der jagter fjerde sejr i træk.

Hjemmebane-træneren har syv at sine heste med i V75-spillet. Flere af dem står med vinderchance.

Søndagens løb har høj sportslig klasse - og det er finaler i den danske travliga.

- Elvira M. (5 i V75-2) har gået godt i år, og jeg er meget tilfreds med dens udvikling. Den kommer med to andenpaldser og har været blandt de tre første i otte af ni starter i år. Nu er det et finaleløb, hvor den møder gode heste, men jeg synes ikke, at den er dårligere end Ever So Clever, som den var toer til i seneste start. Spor to i volten er ingen problem. Det bliver sko igen og ingen ændringer, siger Steen Juul.

- Greek F. Boko (9 i V75-3) blev lidt for let senest og galopperede, men den viser har rigtig god form i træningen. Det er finale og et hårdt løb, men jeg synes, at det er en outsider. Den skal kunne være med de heste, men det kræver selvfølgelig lidt held fra spor ni. Det bliver uden sko og ingen ændringer.

- Dempsey Cloc (4 i V75-5) er en god hest, som blev skadet inden fireårssæsonen, men den er kommet tilbage og har vundet tre sejre i træk. Den er fortsat i en lav klasse med tanke på hestens kapacitet. Den har vundet nogle lette sejre og har haft kræfter i behold hver gang fra spids. Senest på Jägersro gik den direkte til spids og vandt overlegent. Den gik med sko senest, men nu kører vi den uden sko. Hesten har tidligere gået uden sko, så det er ikke nyt for den. Den er okay bag startbilen, og sporet er godt. Det er klart min bedste vinderchance i V75, siger Steen Juul.

Steen Juul er i år nummer to i den danske trænerliga. Foto: Foto: Lars Jakobsson/Kanal75
Steen Juul er i år nummer to i den danske trænerliga. Foto: Foto: Lars Jakobsson/Kanal75
 

Bvlgari Peak (2 i V75-6) vandt derbyet for to siden, og er derfor i den højeste danske klasse. Desværre blev den skadet i fjor, og den har været væk længe. Den vandt først et billigt løb, og seneste blev det galop på Jägersro. Det blev lidt forkert, da jeg ville køre den frem til udvendigt for førerhesten. Den galloperede i sidste sving. Den var ikke på vej til at vinde, men den havde måske været firer eller ffemmer. Nu er det højeste klasse, og i modsætning til de andre heste er den urutineret. Sporet er godt, og den er hurtig fra start. Da den vandt i sit comeback tog jeg føringen, og den åbnede fint fra start. Jeg vil ikke stresse den alt for meget, men det er et fint spor, og kommer den til spids, så ender den langt fremme. Det er en outsider. Sko på alle fire ben og ingen ændringer.

- Champions Peak (6 i V75-7) er lidt hårdt inde i klassen. Den var o.k. som treer senest, men det er ingen stor vinderchance. Vi kører efter en præmie.

- Cheri de Vie (10 i V75-7) har god form og har taget jævne og fine placeringer på det sidste. Men det er lidt hårdere klasse nu. Måske en lille pladschance, hvis alt klapper.

- Dekadent K. (12 i V75-7) vinder ikke så tit, men den har gjort fine løb på det seneste og har god form. Men sporet er iskoldt, og med spor 12 skal den forsøge at tage en præmie, siger Steen Juul.

0 kommentarer
Vis kommentarer