Lynspil udløste 356.850 kroner

En fødselsdagsfest i Skive blev pludselig meget sjovere, da 16 personer i selskabet var ene om at dele V5-puljen i Charlottenlund

Travhesten Tine Sølvbjerg vandt i yderbanen sin første sejr i 36 starter. Det gav vionderodds 35,04 og sendtre V5-gevinsten i vejret. (Foto: Lasse Jespersen)
Travhesten Tine Sølvbjerg vandt i yderbanen sin første sejr i 36 starter. Det gav vionderodds 35,04 og sendtre V5-gevinsten i vejret. (Foto: Lasse Jespersen)

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): En 60 års fødselsdagsfest i Skive gik helt amok, da 16 personer - inklusiv fødselaren - midt under festen vandt 356.850 kroner.

- Vi var 16 personer, der hver lagde 100 kroner, så spillede vi en lynbon til V5-spillet i Charlottenlund, fortæller Gitte Madsen, der er indehaver af Spillemaskinen i Skive - indskudsboden, der solgte spillet.

Lynspil er et computergeneret spil ligesom lynlotto. De 16 spillere, der i alt spillede for 1600 kroner, havde altså ikke selv regnet sig frem til de fem vinderheste.

- Det endte med at blive fuldstændig vildt. Vi skulle selvfølgelig se det sidste løb under festen, og alle blev bare super glade. De troede ikke rigtigt på det, siger hun.

  Trav Nordjyder klar til Copenhagen Cup

Det var dog ikke alle ved festen, der fik part i gevinsten.

- Vi spurgte selvfølgelig folk om de ville være med, men det var ikke alle, der sagde ja, fortæller hun.

- Jeg tror ikke, at vi skal mødes for at fejre det, for vi har jo fejret det i dag, siger Gitte Madsen.

Henrik Lønborg førte kuskematchen gennem hele konkurrencen. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Så blev den evige toer endelig etter

Hver af de 16 lynspillere kunne hæve 22.300 kroner.

Den samlede gevinst på 356.850 kroner er den største enkeltstående gevinst, der er vundet i Spillemaskinen.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

2 kommentarer
Vis kommentarer