Med på målstregen

Royal Dream kan tage sin anden sejr i denne runde af Travligaen 2

Travhesten Royal Dream har allerede en indledende sejr i den igangværende runde af Travligaen 2.

Fredag eftermiddag i Aalborg kan kusken Kenneth Andersen sætte mere ind på pointregnskabet inden finalen i Aarhus i begyndelsen af juli. Hesten fik senest et rigtig hårdt løb på Elitloppet-dagen på Solvalla-banen i Stockholm. Den gik en efter forholdene toptid med 1.13,0 på sprint – tilbage i den mildere klasse i Danmark er løbet på normaldistancen.

– Jeg vil sige, at den tid, som den går på sprint, den kan hesten næsten også, selv om løbet er længere. Det sker dog ikke i Aalborg, for der er banen dårligere. Men det kendetegner Royal Dream, at den er stærkt og kan gå den sidste kilometer i hårdt tempo, siger kusken.

Kenneth Andersen får ikke lov til at dirigere Liga 2-løbet.

– Royal Dream kan ikke åbne løbet så hurtigt som for eksempel Photo Gardenia. Derfor bliver min taktik at falde ned i andet spor. Det er sådan set ligegyldigt, om vi bliver første eller sidste hest i det spor.

– Jeg har gode forventninger til løbet. Træneren siger, at hesten er gået frem efter løbet i Sverige. Min forventning er da helt klart, at hesten er med på målstregen, siger Kenneth Andersen.

– Er det din bedste chance?

– Ja, i V5-spillet, men jeg tror også på Alleycat, der starter i 7. løb.

EKSTRA BLADETS SPILFORSLAG

Aarhus, fredag 12. juni

V5-forslag

V5-1: 1

V5-2: 4-2-6

V5-3: 7-11

V5-4: 4-3-6-7

V5-5: 4-7-1-6-8

120 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer