Michelles bombe

V65 Odense: Træner-datteren overraskede sidste lørdag og kan gøre det igen i dag

Michelle Mønster fik Tarzan Gardenia først i mål i Aarhus. Lørdag kører hun Pelle Lund i Liga 2. Foto: Ole Hindby
Michelle Mønster fik Tarzan Gardenia først i mål i Aarhus. Lørdag kører hun Pelle Lund i Liga 2. Foto: Ole Hindby

Michelle Mønster og hesten Tarzan Gardenia kom flyvende helt ude ved rækværket. Og de nåede først i mål i Liga 4-løbet lørdag i Aarhus.

I morgen i Odense kan trænerdatteren fra Skive påny overraske. I Liga 2 sidder hun bag Pelle Lund, og selv om hesten står med et nul i resultatrækken, så skal man overhovedet ikke lade sig snyde af Michelles seneste køretur bag hesten.

Sad bag en kold hest
– Vi sad fast bag en hest, der var helt kold. Vi kunne slet ikke komme ud, og Pelle Lund havde alle kræfter sparet. Den start skal man ikke tage for noget, lyder opfordringen fra Michelle til spillerne.

– Man kunne slet ikke se på Pelle Lund, at den havde været i løb den dag. Den så overhovedet ikke træt ud. Derfor tror jeg på et godt resultat i Odense. Vi kan godt blive blandt de tre første, siger Michelle til Ekstra Bladet.

Dermed kan der være lagt op til en ny overraskelse, som den med Tarzan Gardenia i sidste uge.

– Det var en dejlig sejr, og det var noget overraskende for mig.

– Jeg var noget nervøs inden løbet, for det er ikke den letteste hest at køre. Man skal helst lade den trave sig i gang, inden man sætter angrebet ind, og jeg havde fået at vide, at jeg først skulle begynde at køre i opløbet, siger Michelle Mønster.

Hun vendte midt i januar hjem fra et ophold hos den franske stortræner, Fabrice Souloy.

– Jeg lærte rigtig meget af det ophold. Fabrice gør tingene på sin helt egen måde. Aftalen er, at jeg skal derned igen, når Repay Merci og Rocky P H er klar til det igen, siger Michelle Mønster.

0 kommentarer
Vis kommentarer