Millionspil får en ekstra dansk dag

Årets største danske travdag - derbydagen sidste søndag i august - bliver forgyldt med V75-spil

Dansk travsport jubler over endnu en dansk V75-dag. (Foto: Jonas Olufson)
Dansk travsport jubler over endnu en dansk V75-dag. (Foto: Jonas Olufson)

Spillemæssigt bliver Travderbydagen søndag d. 27. august i Charlottenlund opgraderet med V75-spil.

Det er netop blevet bekræftet fra det svenske spilleselskab ATG, at Derby-dagen søndag 27. august på Charlottenlund Travbane bliver med V75-spil.

- Jeg er både glad og stolt over, at de sidste års hårde arbejde for og med Derby-dagen nu giver fuldt udbytte. V75-spillet er hovedproduktet i hele Norden og med det stempel på dagen, er vi sikret såvel størst mulig omtale som maksimal indtjening. For mig at se er der derfor decideret tale om et scoop af de helt store for såvel dansk hestevæddeløbssport, Charlottenlund Travbane som Danske Spil, siger sportschef Flemming Sunn i en pressemeddelelse.

TRAVSNAK: V75

V75-spillet er flagskibet blandt travspil i Norden. Her kan danskere hver lørdag spille med i det store svenske spil, hvor der minimum er 18 millioner i syverpuljen. Der er gevinster til de spillere, der rammer syv, seks og fem rigtige i de syv travløb.

Fra ATG’s side er det tilkendegivet, at en del af baggrunden for opgraderingen af Derby-dagen til V75-dag beror på den høje sportslige kvalitet, dansk travsport har præsenteret ved tidligere V75-arrangementer.

De seneste fire år har Copenhagen Cup-dagen været den eneste danske løbsdag, som har haft V75-status.

- Spillemæssigt er V75-spillet lokomotivet for omsætningen i Norden. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi nu kan udbyde ikke bare en, men to dage i Danmark med V75-spil til vores spillere. V75-spillet er ikke kun det største spil, men samtidigt det vigtigste udstillingsvindue og markedsføringsredskab for os som spilleselskab. Derfor kan vigtigheden næsten ikke overvurderes, siger produktchef hos Dantoto, Morten K. Sørensen.

Nu er det bare at håbe på høj sol og en god sommerdag sidste søndag i august. (Foto: Lasse Jespersen)
Nu er det bare at håbe på høj sol og en god sommerdag sidste søndag i august. (Foto: Lasse Jespersen)

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub