Millionvinder: Har tidligere vundet over 10 millioner

Jens Glud Hansen er professionel travspiller og søndag hev hans hustru 10 millioner kroner hjem - sammen ejer de over 40 travheste

Jens Glud Hansen, Jeanette Hansen og Red Rose America efter en sejr på Vincennes i Paris. På lørdag starter hesten i V75 på Jägersro. Foto: Kanal 75
Jens Glud Hansen, Jeanette Hansen og Red Rose America efter en sejr på Vincennes i Paris. På lørdag starter hesten i V75 på Jägersro. Foto: Kanal 75
Følg Trav

Artiklen er rettet efter henvendelse fra Jens Glud Hansen. Han føler sig fejlciteret af Kanal 75, som Ekstra Bladet får travnyheder fra.

Danske Jens Glud Hansen er en succesfuld travspiller, som gennem de seneste år har hentet mange store gevinster. Søndag var hans hustru Jeanette den eneste, som fandt alle seks vindere i Boden V65-spil. Det udløste Grand Slam-garantien på 10 millioner kroner i gevinst.

- Det er en god følelse. Jeg har levet af at spille i mellem 20 og 25 år. Jeg har selv to gange tidligere selv vundet over ti millioner, siger Jens Glud Hansen.

TRAVSNAK: V64

I V64-spillet skal skal spillerne finde vinderne i seks travløb. Der er gevinster til de spillere, der rammer seks, fem og fire rigtige i de seks travløb. I Sverige er der pt. en gevinstgaranti på 10 millioner kroner, hvis kun en kupon indeholde de seks vinderheste i spillet om søndagen.

- Hvordan var vinderkuponen?

- Det var et såkaldt A-B-C-system. Vi begyndte med at sætte to A-heste, Lago Nero og Katla Kiro. Det var god begyndelse, men der er maksimalt tre A-heste, der måtte vinde. I løbet hvor Up Up And Away var storfavorit, havde vi ikke den med blandt otte heste. Vi spillede efter Grand Slam-gevinsten og havde mange heste med i de andre løb. Spiller man kun favoritterne, så kan man lige så godt lave et lille system og spille det flere gange, siger Jens.

Danskere vinder 10 millioner

- Jeg har bevist, at man kan leve af at spille. I mine unge dage spillede jeg meget poker, men i seneste år har det kun været travspillet, og fra og med næste år drosler jeg ned på det og begynder på noget andet.

Jeg fortæller heller ikke om mine indsatser, for så tror folk, at jeg er en idiot

- Hvormange milliongevinster har du fået hjem?

- Hvis jeg siger det, så tror du ikke på det. Det holder jeg for mig selv. Jeg fortæller heller ikke om mine indsatser, for så tror folk, at jeg er en idiot. Men jeg spiller hårdt, så meget kan jeg sige. Specielt når der er jackpot. Men i en almindelig V75-omgang om lørdagen spiller jeg for et par tusinde kroner.

TRAVSNAK: V75

V75-spillet er flagskibet blandt travspil i Norden. Her kan danskere hver lørdag spille med i det store svenske spil, hvor der minimum er 18 millioner i syverpuljen. Der er gevinster til de spillere, der rammer syv, seks og fem rigtige i de syv travløb.

- Hvad er din taktik som travspiller?

- Jeg ser mange travløb. Jeg sidder hjemme og ser trav hver dag. Det gælder om at følge med overalt. Det har jeg gjort længe. Men det er blevet sværere i V75-spillet de seneste år. Der er kommet mange eksperter, og der finder mange spilforslag. Løbene bliver gennemanalyseret, og det er svært at få øje på noget, som ingen andre har set. Det kan være bedre at spille V4 eller V5, da de løb ikke bliver analyseret i samme garad.

- Det er ikke noget let job at være travspiller. Eksperterne har stor magt over, hvordan folk spiller. Det mærkes tydeligt. Oddsene kan blive halveret, når hestene bliver kommenteret i tv, siger Jens Glud Hansen.

Starter tre heste i V75

Der er ingen overraskelse for Jens Glud Hansen, hvis Aron The Baron vinder V75-løbet på lørdag. (Foto: Kanal 75)
Der er ingen overraskelse for Jens Glud Hansen, hvis Aron The Baron vinder V75-løbet på lørdag. (Foto: Kanal 75)

Sammen med Jeanette driver han stalden, Panamera Racing, på en egen gård i Tappernøje. Jeanette er amatørtræner har haft fine resultater gennem årene. De har tidligere haft heste hos professionelle trænere i Danmark, Sverige og Frankrig.

Der er 40 heste i alt, og på lørdag stiller de op med tre heste i V75-spillet på Örebro.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.