Mønster vil på podiet

Inden søndagens finale i DM for Travtrænere er Knud Mønster lige uden for top 3

Knud Mønster har fire point op til tredjepladsen inden de sidste seks DM-løb, der køres søndag eftermiddag i Aalborg. Foto: René Schütze
Knud Mønster har fire point op til tredjepladsen inden de sidste seks DM-løb, der køres søndag eftermiddag i Aalborg. Foto: René Schütze

Ekstra Bladets spilforslag

AALBORG SØNDAG 15. APRIL
V5 - spilstop kl. 14.45
V5-1: 8-7-4
V5-2: 5-7-9-3-6-10
V5-3: 4-8-2-9
V5-4: 4
V5-5: 7-4-8
216 kroner

Weekendens fidus
Timberlake
(5 i V5-2) er en stabil hest, der yder sit bedste hver gang. Denne gang får hesten Henrik Lønborg i sulkyen, og det må snart være Aarhus-kuskens tur til at vinde DM for travtrænere. Hesten afsluttede fornemt senest og viste, at formkurven er opadgående. Fra startspor fem, tror jeg, kusken vil give sin hest et fornuftigt løb og pille mange ned til slut.

Weekendens sikre
Batman S H
(4 i V5-4) får også Henrik Lønborg ved linerne. Hesten førte længe sidst, og jeg mener, det er feltets bedste hest. Fra startspor 4 kan kusken næsten selv bestemme løbsoplægget, og som jeg ser det, vinder hesten dette løb.

Tips: Mogens Jensen

Knud Mønster kom godt fra start på førstedagen af DM for travtrænere og ligger på en øjeblikkelig fjerdeplads inden dagens spændende finale i Aalborg.

For Knud Mønster er der lige nu ni point op til førende Birger Jørgensens 27 point, men alt er fortsat åbent inden de sidste seks afdelinger:

- Vi har lige så mange løb tilbage, som vi har kørt, så alt kan endnu ske. Den bedste chance, jeg har søndag, er Vivaldi. Senest havde den anden række i Liga-finalen, men sluttede rigtig godt af bag Alpha Peak. Nu har den et godt spor, og hvis vi kan sidde med fremme, så tror jeg, at vi har en rigtig god chance, siger Knud Mønster i et interview til danskhv.dk.

Stillingen i DM for Travtrænere 2018 efter de første 6 afdelinger
1. Birger Jørgensen 27 point
2. Anders Pedersen 25 point
3. Jeppe Juel 22 point
4. Knud Mønster 18 point
5. Henrik Lønborg 11 point
6. Steen Juul 9 point
6. Frank Mikkelsen 9 point
8. Ken Ecce 6 point
9. Rene Kjær 4 point
10. Morten Friis 1 point

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub