Nu er beslutningen endelig

Charlottenlund Travbanes formand, Peter Wilhelmsen, lader sig ikke overtale til endnu et år på posten

Peter Wilhelmsen har været formand på travbanen siden 2010. (Foto: Lasse Jespersen)
Peter Wilhelmsen har været formand på travbanen siden 2010. (Foto: Lasse Jespersen)

For andet år i træk meddeler formanden for Charlottenlund Travbane, at han stopper på posten. Men hvor han sidste forår lod sig overtale til endnu et år i spidsen for bestyrelsen, så bliver der ikke tale om nogen forlængelse efter generalforsamlingen på banen 17. marts.

- Nej. Denne gang ændrer jeg ikke beslutningen. Det kan godt være, at vender tilbage om nogle år, men jeg har brug for en timeout nu. Min egen virksomhed er i voldsom vækst, og det kræver min tilstedværelse 100 procent, siger den snart forhenværende formand til Ekstra Bladet.

Se også: Formand trækker sig

- Jeg har brugt meget tid på formandsarbejdet, og denne gang fortæller jeg beslutningen i god tid, så der er tid til at nye kandidater kan komme på banen, siger Peter Wilhelmsen, der betrådte formandsposten første gang i 2010.

Langt sejt træk
Det er seks år, som han ser tilbage på med stolthed.

- Vi har fået renoveret hele anlægget. Da vi kom til, var der nærmest kun murbrokker, og også skabt fremgang. Der er styr på økonomien, og til travderbyet i august var der over 10.000 mennesker på tilskuerplasdserne. Det har været et langt sejt træk, siger han.

Se også: Formand og direktør smutter samtidig

Samtidig med meddelelsen om formandens stop, offentliggjorde travbanen, at direktøren Lars Moos stopper efter Copenhagen Cup i maj.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere