Ny stjerne er den sikre vinder i dagens V4- og V5-spil

Titanio C R kan blive årets foreløbig største favorit på de danske baner - Amour Laser debuterer for Ekstra Bladets Travklub

Steen Juul kører Titanio C R i Skive. (Foto: Ole Hindby)
Steen Juul kører Titanio C R i Skive. (Foto: Ole Hindby)

Gordon Dahl har kun startet sin nye italienske stjerne Titanio C R en enkelt gang, og det resulterede i komplet overlegen sejr i Aalborg.

Fredag i Skive bliver hesten årets største favorit.

Gordon Dahl er da også fuld af lovord om hesten i en snak med danskhv.dk.

- Jg tror kun der er galop imod for Titanio C R, men den berømte hund kan selvfølgelig løbe over banen, og der var også noget med en lyseblå ballon i en Derbyprøve engang, siger Gordon Dahl.

- Men det her er en mægtig fin hest, som, jeg tror, kommer til at vandre op igennem klasserne uden uheld. Den har ikke lavet noget særligt siden sidste start og starter lidt tæt. Nu var der en passende opgave, så vi håber, han klarer det, siger Gordon Dahl.

Debut for Ekstra Bladets Travklub
I Skive er der også interesser for medlemmerne af Ekstra Bladets Travklub. For første gang siden ejerskiftet starter staldens nye hoppe, Amour Laser.

- Jeg valgte det her løb, fremfor at tage hende med til København søndag. Jeg ville teste den af i Skive og se, hvordan den er i løbssammenhæng. Den er smidig - vi skal først og fremmest se, hvordan hun er. Er hun som i træningen, så er det også en triohest i første start. siger Morten Friis.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere