Ny tv-kanal: Plads til forbedringer

Ekstra Bladets Rækværkskuske: Tre fra det nye panel vurderer den første udsendelse fra Fast Track. Udsendelsen bestod

Sportsligt kom Jeppe Juel bedst ud af årets første danske løbsdag. Han vandt tre sejre.  Den første var med Shaggy. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Sportsligt kom Jeppe Juel bedst ud af årets første danske løbsdag. Han vandt tre sejre. Den første var med Shaggy. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb

Fast Track, udsendelse fra Aalborg 5/1-18

Gennemsnit af tre anmeldelser

Giv udsendelsen stjerner herover

Tre fra det nye læserpanel af Ekstra Bladets Rækværkskuske anmelder Fast Tracks første danske udsendelse.

Den nye travkanal sendte fredag eftermiddag, og udsendelsen var bygget op omkring løbene i Aalborg.

Se her hvad Ekstra Bladets Rækværkskuske mener om udsendelsen:

***

4 stjerner: Jeg savner en som Stefan Hultman

Ekstra Bladets Rækværkskusk Cato Møller


Alder: 41 år
Bopæl: Frederiksberg
Hjemmebane: Charlottenlund
Igennem hele sit liv er Cato kommet på Charlottenlund Travbane og har kørt løb for 20 år siden. Han har haft flere travheste blandt andet Ravenna. Han ser løb hver dag og noterer ned, hvis der er en hest, der skal passes næste gang. Cato spiller på heste hver dag.

Alt i alt var det dejligt, at der var dansk lyd over hele produktionen. Overordnet var det god produktion, der bliver kørt i land af speakeren Carsten Raberg og spileksperten Vagn Hornum - men jeg synes, at der bliver lidt langt fra studiet og ud til banen. Der var lidt knas med lyden, og greenscreenen fungerede ikke rigtigt. Jeg er sikker på, at det bliver bedre, når de bliver lidt mere øvede.

Jeg kunne godt tænke mig, at der var en som svenske Stefan Hultman, der kunne analysere hestene. Det synes jeg ikke, at Camilia Soltani og Joachim Fisher formåede.

Det var rigtig positivt, at der undervejs var features med Jens Arne Hansen og Nicklas Steinlein. Det gav noget ro undervejs.

I fremtiden synes jeg, at man skal udnytte, når der er to staldrapportere. Jeg kunne godt tænke mig, at de var mere opsøgende på opvarmninger og kommentarer fra kuske og trænere efter løbet.

Carsten Rabjerg var som speaker med til at køre udsendelsen i land. Foto: Fast Track
Carsten Rabjerg var som speaker med til at køre udsendelsen i land. Foto: Fast Track

***

3 stjerner: Hvor var nytænkningen

Ekstra Bladets Rækværkskusk Bongo Poulsen


Alder: 69 år
Bopæl: Odense
Hjemmebane: Fyens Væddeløbsbane
Bongo har arbejdet med og omkring væddeløb i cirka 60 år, man kan roligt sige, at trav og væddeløb har været hele fynboens liv

Jeg havde svært ved at se, at der meget nytænkning. Godt nok var der en ny vært og en kendt i studiet, men opsætningen med tipsforslag og den generelle afvikling omkring løbene var det samme, som da Racing Live producerede.

Undervejs var der interviews, og det var en rigtig god idé. Det var gode indslag, der fortalte noget om travspoten. De andre ting i udsendelsen kender vi til bevidstløshed, og det er folk trætte af.

Jeg ved, at det er svært at starte noget op, men  jeg kunne godt have tænkt mig, der var mere om heste - og ikke bare hvem er favorit og hvem kan vinde. På den måde udnyttede man sendefladen på tre timer for dårligt. Når der er tre på banen, så skal man ikke stille tilbage til studiet og spørge gæsten om, hvorfor en hest galopperede - nej, så må en af dem på banen have fat i kusken.

Folk var trætte af Racing Live - og nu bliver man nødt til at få mere travsport ind i udsendelserne, så folk hænger ved. Der er plads til forberdringer.

Camilia Soltani er studievært hos Fast Track. Foto: Fast Track
Camilia Soltani er studievært hos Fast Track. Foto: Fast Track

***

4 stjerner: Det var virkelig fedt

Ekstra Bladets Rækværkskusk Michael Pelle Clausen


Alder: 58 år
Bopæl: Odder
Hjemmebane: JVB Aarhus
Pelle har gået til trav, siden han kunne kravle med enkelte stop, da han engang, troede han var den nye landsholdskeeper i fodbold. Han har været formand for flere ungdomsforeninger i Aarhus og har været til travderby flere end 30 gange, til Elitloppet cirka 10 gange, løb i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig. Kørt heste til Mallorca, Malta, Spanien, Frankrig, Tyskalnd, Sverige og Italien.

Det nye koncept bestod. Det var virkelig fedt. Jeg kan godt lide de interviews, som bliver lavet fra staldene. Det er godt at få nogle reaktioner fra de aktive lige efter løbene. Det kan ikke være lyserødt det hele.

Jeg savnede, at studieværten var lidt mere frisk, men man kunne også godt se, at Camilia Soltani var hamrende nervøs. Og nu vi er ved studiet, så synes jeg, at Joachim Fisher blev brugt for lidt.

De tre roller på banen blev brugt optimalt. Carsten Rabjerg er den bedste speaker, Vagn Hornum kan stille uddybende spørgsmål, fordi han ser nogle ting ved hestene, som ikke alle ser - og Palle Vennekilde er god til at lave interviews i staldene.

Min bedømmelse er fire stjerner - med pil opad.

Palle Vennekilde blev brugt rigtigt i udsendelsen, mener Michael Pelle Clausen. Foto: Fast Track
Palle Vennekilde blev brugt rigtigt i udsendelsen, mener Michael Pelle Clausen. Foto: Fast Track
 

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub