O'Grady er kommet sig over næseblod

Flemming Jensens stjernehest udgik senest på Charlottenlund Travbane - men bliver alligevel kæmpe favorit i Liga 1-finalen

Hvis O'Grady indfrier favorit-forventningerne skal Mona Zaremba møde hesten og Flemming Jensen i vindercirklen. (Foto: Lasse Jespersen)
Hvis O'Grady indfrier favorit-forventningerne skal Mona Zaremba møde hesten og Flemming Jensen i vindercirklen. (Foto: Lasse Jespersen)

Mange spillere tager O’grady som den sikre vinder i travspillet V65 lørdag aften. Således er den ugarderet på Ekstra Bladets V65-forslag.

Aalborg-banen er vært for finalerne i Travligaen, og den lokale stjerne vender tilbage efter sletningen på Charlottenlund, hvor staldpigen inden starten opdagede, at hesten havde næseblod.

- O'Grady fik lidt næseblod i transporten derover, så det er klart han måtte udgå.

- Vi har efterfølgende fået kontrolleret både lunger og hals hos dyrlægen uden, at vi har kunnet finde noget, så derfor har han bare trænet på frem mod denne start, siger Flemming Jensen, der selv sætter sig bag hesten i Travliga 1-finalen.

Race Cowboyland har startspor 1 i Liga 1-finalen i Aalborg. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Jeg fyrer til, når starten går  

- Selv om jeg gerne ville have haft, at den havde fået løbet, så er det trods alt ikke verdens undergang. Den  er klar til løbet.

- Jeg synes, det er en fornuftig chance, startsporet og distancen passer fint til hesten.

- Taktikken har jeg ikke lagt mig fast på, vi ser hvad der sker, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Har taget syv indledende sejre
Flemming Jensen har domineret de indledende løb i Travligaen. Med syv sejre har han taget mere end dobbelt så mange trænersejre end nummer to på listen. Bent Svendsen har tre.

På finaledagen er det O'Grady i Liga 1 og Offshore Man i Liga 2, som træneren har mest tillid til.

- Offshore Man ser jeg også som en fin chance. Jeg har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at det kunne blive vores næste Gulddivisionshest, og det holder jeg fast i.

Tonicetobetrue har vundet både en Liga 5- og en Liga 3-finale. Ved seneste finale blev den toer i Liga 2. (Foto: Lasse Jespersen) Travklub Der er vigtigere opgaver forude

- Hesten har nu fået to løb, og det er den ikke blevet dårligere af, og selv fra startspor otte vil den ende langt fremme. Dens forben driller lidt, men han vi holde ham skadesfri, bliver han en nyttig hest for os.

- Han har ikke kunnet tåle den traditionelle træning, så derfor er han endt hos os, og det kan vi jo så kun være glade for, siger Flemming Jensen, der også har lidt fiduser uden for V65-spillet.

- Det er vel mine to bedste chancer i Liga-finalerne, men de to nul klasse heste, vi starter, har også fine vinderchancer, siger han.

Ligafinalerne kan følges på Ekstra Bladets Live-dækning fra cirka kl. 18.30. Se ekstrabladet.dk/trav

EKSTRA BLADETS V65-FORSLAG

Aalborg, lørdag 2. april

V65-1: 4-2-10-3

V65-2: 5-6-1-2-7

V65-3: 10

V65-4: 3-5-7

V65-5: 11-8

V65-6: 4

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer