O'Grady sæsondebuterer i Liga 1

Men Flemming Jensen kører ikke selv stjernehesten i sæson debuten

O'Grady sæsondebuterer i Liga 1

Flemming Jensen har store forventninger til O'Gradys sæson. Se hvad han udtalte, da han blev kåret til årets travtræner. (Video: Anders Stoffer)

GÖTEBORG (Ekstra Bladet): En af Danmarks allerbedste travheste står foran sæsondebuten. Det er Flemming Jensens O'Grady, som skal i aktion i næste uge.

- Jeg starter ham næste lørdag i Travliga 1-løbet i Aalborg. Det var ellers meningen, at den skulle ud i et rutineløb, men nu prøver vi at starte den, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Hvem skal køre
Samtidig melder han, at han ikke selv kommer til at køre hesten i løbet.

- Der er V75-løb om lørdagen i Halmstad, hvor Jumble Ås og Remail Garbo skal starte. Søndag skal jeg køre i Mantorp, hvor vi har en fire-fem heste, der skal i løb. Derfor har jeg ikke selv muligheden for at køre hjemme i Aalborg. Men jeg har endnu ikke helt styr på, hvem der skal køre, siger træneren.

Flemming Jensen bruger ofte sin førstemand Jeppe Rask og Danmarks mest vindende travkusk Birger Jørgensen. Hvis det bliver sidstnævnte, så bliver der tale om en genforening. Birger Jørgensen kørte nemlig O'Grady, da den var trænet af Gordon Dahl.

Birger Jørgensen og O'Grady har vundet Sølvdivisionsfinale i Elitloppet-weekenden. (Foto: Lasse Jespersen)
Birger Jørgensen og O'Grady har vundet Sølvdivisionsfinale i Elitloppet-weekenden. (Foto: Lasse Jespersen)

Der er to andre danskfødte topheste i Flemming Jensens stald. De ikke pt. aktuelle for løb.

- Obi-Wan gik o.k. uden af være prangende i sin seneste start i den svenske Gulddivision. Jeg tror ikke, at den skal starte før midt i marts. Montgomery Hill er lidt mere skrøbelig. Den skal ikke starte så mange gange, og der venter ikke noget for den i lang tid, siger Flemming Jensen.