Rækværkskuske: Brandgodt trav-tv

To af Ekstra Bladets læserpanel anmelder den store Copenhagen Cup-dag set hjemme fra sofaen

Copenhagen Cup er Danmarks største internationale travløb. Det blev søndag vundet af Cyber Lane og Johan Untersteiner. Foto: Lasse Jespersen
Copenhagen Cup er Danmarks største internationale travløb. Det blev søndag vundet af Cyber Lane og Johan Untersteiner. Foto: Lasse Jespersen

Trav skal som det meste andet sport opleves på arenaen.

Men ikke kan kan være på plads, og den nystartede tv-kanal Fast Track var til svendeprøve under storløbet Copenhagen Cup søndag.

Arrangementet er det største som travsportens tv-kanal har dækket til dato.

Ekstra Bladet havde to Rækværkskuske til at se med hjemme fra stuerne.

 

***

Virkelig mange indslag på den gode måde

Fem af seks stjerner fra Michael Pelle

Vejret var perfekt - banen var perfekt. Ja, der var vel ikke noget der kunne gå galt? Det gjorde der heller ikke.

Studievært Camilia Soltani kæmper stadig lidt med det, men på Copenhagen Cup-dagen var der ikke så meget tomgangs snak. En kompetent ekspert i Nicklas Lindblad, som var dygtig, saglig og så et par gode luringer, var ind i mellem lidt på glatis, men alt i alt godkendt. 

Resultatformidlingen var god og bedre end længe set. Det er altså også ekstremt vigtigt, at få diverse odds med mere samt vindertider.

En god sejrs-interviewer med mere i Steen Madsen, som gjorde det godt på en fire til fem forskellige sprog. Min favorit speaker Carsten Rabjerg som altid får det meste af løbet med, inklusiv mellemtider. Vagn Hornum var måske lidt gemt væk, ham kunne de godt have brugt mere. Men som altid saglig og objektiv.

Palle Vennekilde lavede gode indslag og som altid med den herlige folkelige tone.

Indslaget om herpesvirus var godt. Indslaget med Bjarne Henriksen spændende, men virkede lidt hurtigt sat op...

Seks mand på opgaven er godt nok mange, så kommer der jo en del teknikere til! 

Men klart godkendt og virkelig mange indslag på den gode måde :)

Ekstra Bladets Rækværkskusk Michael Pelle Clausen


Alder: 58 år
Bopæl: Odder
Hjemmebane: JVB Aarhus
Pelle har gået til trav, siden han kunne kravle med enkelte stop, da han engang, troede han var den nye landsholdskeeper i fodbold. Han har været formand for flere ungdomsforeninger i Aarhus og har været til travderby flere end 30 gange, til Elitloppet cirka 10 gange, løb i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig. Kørt heste til Mallorca, Malta, Spanien, Frankrig, Tyskalnd, Sverige og Italien.

***

Kun småting trækker ned

Fem af seks stjerner fra Steffen Møllergaard

Copenhagen Cup-udsendelsen som Fast Track sendte fra rravbanen i Charlottenlund med masser af ansatte på banen begyndte 35 minutter før første løb. Der kunne man måske have startet en time før, så man kunne udnytte alles kræfter bedre på banen.

Ikke mindst spilekspert Nicklas Lindblad var mødt velforberedt frem på travbanen. Masser af god info om de heste, som de danske spillere måske ikke kender så godt. Men der blev brugt for lidt tid på selve spildelen i begyndelsen af udsendelsen, hvor han ofte kun fik taletid til at forklare løb, der var kørt.

V75-forslaget blev ret hurtigt kørt igennem - lidt ærgerligt, at man ikke brugte mere tid på dagens største spilpulje. Det samme med V5-forslaget.

Vagn Honum var stærk på opvarmningsinfo, men blev ikke brugt nok under udsendelsen.

Men det var en fantastisk udsendelse alt i alt, og de ting jeg har nævnt er småting, som ikke trækker ret meget meget ned i min bedømmelse af udsendelsen. Så længere udsendelse – mere fokus på spillet og opvarmning, så havde det været helt perfekt i min verden.

Ekstra Bladets Rækværkskusk Steffen Møllergaard


Alder: 46 år
Bopæl: Odense
Hjemmebane: Fyens Væddeløbsbane
Steffens erfaring inden for trav er som spiller på heste siden starten af 1990'erne, hvor en kammerat tog med på Fyens Væddeløbsbane. Jeg spiller ikke de store beløb, men kan godt lide at finde en vinder i løbene. Jeg spiller mest vinder og plads. Jeg er anpartshaver i to heste.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer