Annonce:
Annonce:

Rørt til tårer efter banerekord

Travhesten Stelton vandt Harald Lunds Mindeløb i rekordtid - og efter lang tids nedtur er hesten på vej tilbage mod eliten

Stelton var en meget populær vinder af årets største løb på Nykøbing Falster Travbane. (Foto: Lasse Jespersen)
Stelton var en meget populær vinder af årets største løb på Nykøbing Falster Travbane. (Foto: Lasse Jespersen)
Annonce:
Følg Trav

21 sejre i 38 starter er resultatet for den 7-årige Stelton som blev en meget populær og fortjent vinder af Harald Lunds Mindeløb, der for 19. gang blev afviklet på Nykøbing Falster Travbane, og aldrig har en hest nogensinde løbet så hurtigt som Stelton gjorde, da den til enorm jubel vandt på kilometertiden 1.11,3/1640 meter autostart.

- Det er bedst jeg beholder brillerne på, for det er stort det her. Det har været op ad bakke efter, han pludseligt fra at have tilhørt Europa-eliten ikke kunne det store, sagde Jeppe Juel ifølge danskhv.dk efter sejren.

Fra start tog Jeppe Juel det rimeligt roligt og endte midt i feltet i andet spor, mens Stand And Deliver helt uden problemer svarede føringen op fra indersporet. Allerede på første langside kørte Jeppe Juel frem i tredje spor og endte med en omgang tilbage som første hest i andet spor.

Annonce:

 Læsertilbud: Køb hest med Ekstra Bladet

Foran holdt Birger Jørgensen bag Stand And Deliver 1.11-fart hele vejen, og hesten så blændende ud. I sidste sving måtte Jeppe Juel søge ned indvendigt med Stelton og vred først hesten ud til angreb midt i opløbet.

Det blev en sikker sejr, men alle de tre første i løbet Stelton, Stand And Deliver og Nok’en Frækkert leverede stærke præstationer.

- Jeg kunne mærke på ham i dag, at han var som han skulle være og han er bare en traver, men jeg har også et fantastisk dygtigt personale som træner hestene meget, forklarede en meget glad og berørt Jeppe Juel efter sejren TIL Racing Live.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: